Bagateller, Pent brukt bok

Bagateller, Pent brukt bok

Bagateller. Etter læretiden og flere kokkestillinger følger en lang periode med perfeksjonering - Den franske perioden.De fremste inspirasjonskilder blir bl.a. Guy Savoy i Paris, Bernard Loiseau i Saulieu og Fredy Girardet i Sveits.Etter 11 år med Bagatelle i Bygdøy allé 3 opplevde han, som første restaurant i Norden, å få ti......
fra 199,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Bagateller. Etter læretiden og flere kokkestillinger følger en lang periode med perfeksjonering - Den franske perioden.De fremste inspirasjonskilder blir bl.a. Guy Savoy i Paris, Bernard Loiseau i Saulieu og Fredy Girardet i Sveits.Etter 11 år med Bagatelle i Bygdøy allé 3 opplevde han, som første restaurant i Norden, å få tildelt to stjerner i Guide Michelin. Han knytter nye bånd til Frankrike gjennom Traditions & Qualité - det franske kjøkkens "jockey-club", og blir senere opptatt i Relais & Chateaux som første og eneste Relais Gourmand i Norge. Eyvind Hellstrøm har som president for den norske Bocuse d'Or komitéen fulgt tre norske kokker frem til seierspallen, hvorav to gull- og en bronsjemedalje. Han har blitt tildelt André Enghs gullnål og mottok i 1998, som første kokk i Norge, årets kunstnerpris fra Oslo by. Denne boken - BAGATELLER - den første fra Hellstrøms hånd - er et resultat av en lang kokkekarriere, ispedd litt humor. Forfattere: Eyvind Hellstrøm Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 192 ISBN: 9788279000822 Vekt: 1370 g Forla Pantagruel Forlag A/S Innbindin Innbundet Utgitt: 2000 Veil. pris: 450 kr Kategori: Mat og drikke

Produktinformasjon

Oppdag 'Bagateller, Pent brukt bok'

Dyk ned i en verden av smakfulle minner med Bagateller, Pent brukt bok. Denne unike boken er ikke bare en samling oppskrifter, men en reise gjennom Eyvind Hellstrøms imponerende karriere som kokk. Med hver side får du et innblikk i både teknikker og humor som har preget hans gastronomiske reise.

En mesterkokks verk

Boken er det første store verket fra den anerkjente mesterkokken Eyvind Hellstrøm, kjent for sitt arbeid på restauranten Bagatelle, hvor han fikk tildelt to Michelin-stjerner - en prestasjon som var banebrytende i Norden. Boken inneholder:

  • Antall sider: 192
  • Språk: Norsk (Bokmål)
  • Utgave: 1. utgave
  • ISBN: 9788279000822
  • Forlag: Pantagruel Forlag A/S
  • Utgitt: 2000
  • Vekt: 1370 g
  • Innbinding: Innbundet
  • Veil. pris: 450 kr

Matlaging med en dose personlighet

Hellstrøm deler ikke bare oppskrifter; han bringer inn sin unike stil med en dose humor og personlige anekdoter. Dette gjør Bagateller mer enn bare en kokebok; det blir en følgesvenn på kjøkkenet, og en inspirasjon for enhver matelskende sjel.

Til hvem er 'Bagateller' ment?

Uansett om du er en nybegynner i kjøkkenet eller en erfaren kokk, vil Bagateller, Pent brukt bok gi deg verdifulle tips og teknikker. La deg inspirere av bokens flotte oppskrifter og lær av en mester som har viet livet sitt til kunsten å lage mat.

Få ditt eksemplar i dag!

Ikke gå glipp av sjansen til å eie et stykke norsk matkultur. Skaff deg Bagateller, Pent brukt bok nå, og gi dine kulinariske ferdigheter et løft!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnBagateller, Pent brukt bok
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 199,- den billigste prisen for Bagateller, Pent brukt bok blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
199,-
Gjennomsnittspris:
199,-
Høyeste pris:
199,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Tilgjengelig