Så samler vi inn priser

Vi har flere forskjellige løsninger for å samle inn priser hos oss. Vi har noe som kalles for en "produktfeed" som butikkene deler direkte med oss. En slik feed inneholder alt fra priser, beskrivelser, bilder, lagerstatus og mye annen informasjon. Denne informasjonen lastes opp via systemet vårt, som automatisk håndterer den og sørger for at riktig produkt havner på riktig sted. Dette systemet er også ansvarlig for å oppdatere informasjonen, vanligvis to til fem ganger om dagen.
Vi bruker også det vi kaller for "crawlers" eller "spindler", som noen liker å oversette det til. Enkelt forklart er dette et program som går inn og sjekker opplysningene på nettsider for å verifisere at de er korrekte. Den ser etter priser, bilder, produktbeskrivelser og mye annet, akkurat som en produktfeed gjør. Dette gjør det mulig for oss å samle inn priser fra butikker som for eksempel ikke er tilgjengelige hos oss. Det gjør det også mulig for oss å bygge opp vår egen database med bilder, priser, produkter og annet som vi kan tilby butikker som ikke har teknologien eller kompetansen til å hente dette ut fra sin egen nettside. Målet med denne teknologien er å skape en side med så mye transparent informasjon som mulig, da det skaper verdi for våre brukere.

Slik viser vi priser

I henhold til våre regler skal sluttkunden (med unntak av frakt) se den endelige prisen. Prisen må derfor inkludere moms, tollavgift og/eller andre avgifter som kan påløpe når en forbruker handler hos butikken. Hvis en butikk av en eller annen grunn ikke har oppgitt hele priset mot kunden, vil de bli gitt en advarsel. Avhengig av alvorlighetsgraden av hendelsen kan vi også velge å permanent fjerne butikken fra nettstedet vårt. Hvis advarselen ikke blir korrigert innen rimelig tid (som vi gir butikken), vil den bli fjernet fra Prisradar til den er oppdatert.
Vennligst notere at vi ikke tar ansvar på vegne av butikken hvis prisene er feil.
Hvis en forbruker av en eller annen grunn blir belastet mer enn prisen som vises når de kjøper produktet, må forbrukeren ta det opp direkte med butikken. Vi setter imidlertid pris på tilbakemeldinger hvis det skulle skje, slik at vi kan ta nødvendige tiltak for å sikre at prisene som vises på Prisradar er korrekte og rettferdige.

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.