Pressekontakt

Er du journalist og vil snakke med oss?

Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på. Vi sitter på mye kunnskap og kan hjelpe deg med alle mulige spørsmål som alt fra hvem vi er, markedsutvikling, prisendringer, netthandel og annet.

Patrik Hagelin

Vi i Prisradar er opptatt av at så mange som mulig skal kunne få mulighet til å ta gode kjøpsbeslutninger og få en god pris. Ta gjerne kontakt om du trenger statistikk om prisutvikling eller kjøpsrelaterte spørsmål. Er du journalist? Kontakt oss og få innspill til saken din.

Bruk vårt kontaktskjema nedenfor og velg emnet «Presse», slik at det når riktig person. Takk på forhånd!

Patrik Hagelin
Daglig leder

Patrik har opprinnelse fra Sverige og Göteborg med en teknisk utdannelse og egne Start-up erfaringer i bagasjen. I dag er Patrik en erfaren leder og entreprenør fra diverse bransjer i Norge og internasjonalt. Han har vært med å bygge opp 1881.no og er nå tilbake i 1881 Gruppen for å etablere og bygge prisradar.no til å bli Norges beste produktsammenligningstjeneste.

Mobiltelefon: +47 480 02 906
E-post: [email protected]

Om Prisradar
Prisradar.no er en norsk prissammenligningstjeneste for forbrukere som ønsker å sammenligne priser eller finne inspirasjon til et smart og fornuftig kjøp. Vi er helt uavhengige og eies ikke av noen produsent, butikk eller annen aktør som kan påvirke informasjonen du ser på Prisradar.

Presse

Jobber du i pressen og ønsker å komme i kontakt med oss på Prisradar?
Vi svarer på alle mulige spørsmål, som hvem vi er, markedsutvikling, prisendringer, netthandel og mye annet spennende. Bruk vårt kontaktskjema nedenfor og velg emnet "Presse", slik at det når riktig person. Takk på forhånd!
Mvh Gjengen i Prisradar

Emnet for meldingen din:
Ditt navn:
Din epost-adresse:
Din melding:
Sorry, some error occred. Please, try one more time or come back later.