Baking With Fortitude Av Dee Rettali

Baking With Fortitude Av Dee Rettali

WINNER OF THE ANDRE SIMON AWARD 2021SHORTLISTED FOR THE FORTNUM & MASON FOOD AND DRINK AWARDS 2022___________________''I love Dee Rettali''s baking ¿ she is obsessed with flavour. A bold and beautiful book'' DIANA HEN......
fra 270,38
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<b>WINNER OF THE ANDRE SIMON AWARD 2021</b><b>SHORTLISTED FOR THE FORTNUM & MASON FOOD AND DRINK AWARDS 2022</b><b>___________________</b><b>''I love Dee Rettali''s baking ¿ she is obsessed with flavour. A bold and beautiful book'' </b>DIANA HENRYThe 90 recipes in this book are all about beautiful, natural flavours from quality ingredients like fruits and spices.Dee Rettali is an artisan baker who, over a lifetime of baking, has honed her recipes to bring out intense flavour using forgotten craftsmanship. Dee''s cakes, created for her bakery ¿ Fortitude Bakehouse in London ¿ are a world away from generic cakes loaded with sugar or artificial flavours. Many of her recipes are incredibly simple one-bowl mixes, brought together by hand and with no need for fancy kitchen equipment. The batter can be baked then or, to heighten the natural flavours and reduce sweetness further, left to slightly ferment in the fridge. This technique allows you to prep ahead and simply bake the cake when you w
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
WINNER OF THE ANDRE SIMON AWARD 2021SHORTLISTED FOR THE FORTNUM & MASON FOOD AND DRINK AWARDS 2022'I love Dee Rettali's baking - she is obsessed with flavour. A bold and beautiful book' DIANA HENRYThe 90 recipes in this book are all about beautiful, natural flavours from quality ingredients like fruits and spices. Dee Rettali is an artisan baker who, over a lifetime of baking, has honed her recipes to bring out intense flavour using forgotten craftsmanship.Dee's cakes, created for her bakery - Fortitude Bakehouse in London - are a world away from generic cakes loaded with sugar or artificial flavours. Many of her recipes are incredibly simple one-bowl mixes, brought together by hand and with no need for fancy kitchen equipment. The batter can be baked then or, to heighten the natural flavours and reduce sweetness further, left to slightly ferment in the fridge.This technique allows you to prep ahead and simply bake the cake when you want it. Some other recipes use a sourdough-like starter as a base to which any combination of seasonal flavours can be added. Dee has roots in both Ireland and Morocco that have inspired the unique flavour combinations in her bakes, such as:* White grape and rosemary cake* Marrakeshi mint and orange peel sourdough loaf cake* Blueberry and lime little buns* Turmeric custard and roast pear brioche buns* Chilli-soaked date and oat loaf cakeThis is a cutting-edge way of baking and at the same time it has antecedents in Dee's past.Growing up in rural Ireland, seasonal and no-waste baking was simply a way of life. This book brings this back to life in a thoroughly modern way. 'This isn't just another book about baking; it's a whole new way of approaching it' SUNDAY TELEGRAPH

Produktinformasjon

Baking With Fortitude Av Dee Rettali – En ny æra innen baking

Oppdag en ny dimensjon av baking med Baking With Fortitude Av Dee Rettali. Denne prisbelønte kokeboken, som har blitt nominert til både Andre Simon Award 2021 og Fortnum & Mason Food and Drink Awards 2022, er et must for alle bakeentusiaster. Med hele 90 unike oppskrifter er det på tide å utforske naturlige smaker og kvalitetsingredienser som vil løfte ditt bakegame.

Oppskrifter med naturlige ingredienser

Dee Rettali, en dyktig kunstnerisk baker, tar deg med på en reise gjennom fantastiske smaksopplevelser. Hennes oppskrifter inkluderer:

  • Hvit drue- og rosmarinkake
  • Marrakeshi mynte- og appelsinskall surdeigsbrød
  • Bjørnebær- og limesnurrer
  • Krydret gurkemeiekrem og stekt pære briocheboller
  • Chili-marinert dadler og havrebrød

En moderne tilnærming til tradisjonell baking

Baking med fortitude handler ikke bare om oppskrifter; det er en tilnærming som gjenoppliver gleden ved sesongbasert og bortkastet lite baking. Dee trekker på sin bakgrunn fra både Irland og Marokko for å skape smakfulle kombinasjoner som har dype røtter i tradisjonell håndverkskunst. Mange av oppskriftene er lette å følge, med enboligsteknikker og mulighet til å fermentere deigen for en ekstra smakfull opplevelse.

Ta bakingen til neste nivå med Dee Rettali

Med Baking With Fortitude, lærer du hvordan enkle ingredienser kan forvandles til fantastiske kreasjoner. Ingen fancy utstyr er nødvendig – bare dine hender, litt tid, og et ønske om å skape noe velsmakende. Boken viser hvordan du kan forberede bakingen på forhånd, så du alltid har en deilig kake klar når som helst du ønsker.

Hvis du er klar for å løfte bakingen din til nye høyder, er Baking With Fortitude Av Dee Rettali den perfekte følgesvenn. La smaken ta førersetet og oppdag gleden ved å lage kaker som ikke bare ser bra ut, men også smaker fantastisk!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
SpråkEngelsk
SjangerMat og drikke
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 270,38 den billigste prisen for Baking With Fortitude Av Dee Rettali blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Fallende
Laveste pris:
247,2
Gjennomsnittspris:
272,-
Høyeste pris:
286,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig