Boyle T Plating for Gold – A Decade of Desserts from  the World and National Pastry Team Championships

Boyle T Plating for Gold – A Decade of Desserts from the World and National Pastry Team Championships

Plating for Gold features 50 award-winning recipes for spectacular desserts from pastry chefs like Ewald Notter, Jacquy Pfeiffer, and Sebastien Cannone.  Each recipe has easy-to-follow, step-by-step instructions, and you will discover one-of-a-kind recipes like Strawberry Soup, Vanilla Panna Cotta Napoleon, and Almond Tartlet......
Vi beklager, men vi har ikke et aktivt tilbud for øyeblikket.

Produktinformasjon

Introduksjon til Boyle T Plating for Gold

Oppdag kunsten å lage fantastisk platerte desserter med Boyle T Plating for Gold – A Decade of Desserts from the World and National Pastry Team Championships. Denne boken er en uunnværlig guide for både amatørkokker og profesjonelle bakere som ønsker å heve sine dessertfagligheter til nye høyder.

En reise i dessertens verden

«Boyle T Plating for Gold» tar deg med på en reise gjennom de mest prestisjefylte dessertmestrene fra Världs- och Nationella Pastry Team Championships. Hos disse mesterskapene – kjent som OL for dessertkunst – har talentfulle bakere konkurrert om å skape uforglemmelige delikatesser siden 1999. Tish Boyle viser deg hvordan du kan gjenskape disse prisutdelte dessertene hjemme i ditt eget kjøkken, med trinn-for-trinn-instruksjoner som er lette å følge.

Fantastiske oppskrifter og tips

Med hele 50 spektakulære oppskrifter, er boken stappfull av lekne og delikate desserter. Hva med å prøve:

  • Jordbærsuppe
  • Vanilje Panna Cotta Napoleon
  • Almond Tartlet
  • Hot Chocolate Soufflé
  • Ginger Mousse
  • Tropical Parfait
  • Yin-Yang Flourless Chocolate Cake

Visuell inspirasjon og teknikker

Boyle T Plating for Gold inkluderer også fargerike bilder av de ferdige dessertene, samt håndtegnede skisser som illustrerer platingteknikker. Du vil finne ut hvordan du kan gjøre hver dessert til en visuell fest ved å mestre de grunnleggende teknikkene.

For alle nivåer av bakere

Enten du drømmer om å konkurrere i dessertmesterskap eller ønsker å imponere gjestene dine på en middag, er denne boken et must-have for dessertentusiaster. Med råd om essentiel utstyr, oppbevaring av ditt bakeri, og beste smakskombinasjoner, er du godt rustet til å skape dine egne unike mesterværk.

Bak kulissene

Få et unikt innblikk i verden av dessertkonkurranser med innsiktsfull informasjon og råd fra noen av dagens beste konditorer. Boken tilbyr ikke bare oppskrifter, men også historier og erfaringer fra mesterskapene, noe som gir deg en helhetlig forståelse av hva som virkelig kreves for å lage mesterverk innen dessert.

Så hva venter du på? Begynn din reise med Boyle T Plating for Gold og la din kreativitet skinne gjennom hver smakfull kreation! Si farvel til vanlige desserter og hei til fantastiske kunstverk som vil fortrylle både øyne og gaumen!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnBoyle T Plating for Gold – A Decade of Desserts from the World and National Pastry Team Championships
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
391,-
Gjennomsnittspris:
398,-
Høyeste pris:
524,-