Crust Av Richard Bertinet
-12%

Crust Av Richard Bertinet

Helps you to master the mighty Sourdough and make your own ferments so that you can make bread anytime. This title looks at speciality breads, using a range of flours and flavours. It explores the Croissant and all its variations as well as covers other sweet breads such as Stollen and Brioche....
fra 261,63
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Helps you to master the mighty Sourdough and make your own ferments so that you can make bread anytime. This title looks at speciality breads, using a range of flours and flavours. It explores the Croissant and all its variations as well as covers other sweet breads such as Stollen and Brioche.
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Richard's first book Dough, was winner of the Guild of Food Writers' Award for Best First Book, the Julia Child Award, the IACP Best Cookbook of the Year Award and a James Beard Foundation Book Award. 'The master of French breadmaking.' Sainsbury's magazine'Master baker Richard Bertinet reveals how you can become an artisan bread maker at home.' Food & Travel'This book will be a great help if you want to make your own sourdough, brioche, baguettes, ciabatta or bagels. The recipes are clearly laid out and the pictures are helpful and beautiful at the same time.' Independent MagazineRichard Bertinet's revolutionary and simple approach gives you the confidence to create really exciting recipes at home.He begins by mastering the mighty Sourdough and making your own ferments so that you can make bread anytime. And then he takes a look at speciality breads, using a range of flours and flavours - why not try making Spelt Bread or experiment with Bagels and Pretzels? He follows by exploring the Croissant and all its wonderful variations as well as covering other deliciously tempting sweet breads such as Stollen and Brioche. With stunning step-by-step photography, simple advice and helpful techniques throughout, Crust is a worthy following to a remarkable debut.

Produktinformasjon

Oppdag kunsten med 'Crust Av Richard Bertinet'

Vil du bli en mester i brødbaking? Crust Av Richard Bertinet gir deg muligheten til å mestre kunsten av håndverksbrød hjemme i ditt eget kjøkken. Med Robert Bertinet, en anerkjent bakermester, får du tilgang til unike oppskrifter og teknikker som hever brødbakingen til nye høyder.

Hva gjør 'Crust' spesiell?

  • Over 75 uimotståelige oppskrifter: Fra den klassiske sourdough til speltbrød og bagels, gir denne boken deg alt du trenger for å imponere venner og familie.
  • Visuell veiledning: Med fantastiske steg-for-steg bilder, gjør Bertinet det enkelt å følge med og lykkes selv om du er nybegynner.
  • Enkelte teknikker: Lær kunsten å lage din egen fermentering for å bake friskt brød når som helst. Få tips om håndtering av deig og hevingsteknikker som tar brødet ditt til neste nivå.
  • Variasjon i smaker: Eksperimenter med forskjellige meltyper og smakstilsetninger, og oppdag varianter som croissanter, brioche og utholdende stollen.

Bli en hjemmebakermester med 'Crust'

Enten du er en erfaren baker eller nettopp har begynt din reise, Crust Av Richard Bertinet vil inspirere deg med sine innovative oppskrifter og enkle tilnærming til brødbaking. Med hans guidede metoder blir det lett å lage egne delikatesser og imponere enhver som smaker. Gå ikke glipp av sjansen til å forvandle ditt hjem til et himmelrike av aromaer og smaker!

Ta steget til å bli en ekte brødkunstner med denne fantastiske boken i hånden!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 261,63 den billigste prisen for Crust Av Richard Bertinet blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
179,-
Gjennomsnittspris:
260,-
Høyeste pris:
299,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig