Fullpakket med fersk norsk laks, er denne kornfrie oppskriften full av høykvalitets protein og omega 3 (og ingen tørket eller dehydrert fisk). Den er hypoallergen (så den er perfekt for sensitive mager) og inneholder prebiotika for en sunn tarm. Vi blander oppskriftene våre med en supersunn blanding av frukt og grønnsaker, pluss et ekstra løft av næringsrike urter og planteprodukter. Så koker vi dem sakte for å låse inn godhet og smak.
Mye fersk fisk
Hypoallergenisk
Kornfri oppskrift
Laks - En lett fordøyelig proteinkilde, fullpakket med Omega-3 for en myk, skinnende pels
Rødbeter - Utrolig næringsrik kilde til kalsium, jern, vitamin A og C
Eple - Eksepsjonell kilde til antioksidanter, inkludert vitamin C
Mango - Full av fiber (som hjelper fordøyelsen), sammen med vitamin A, B6, C og E.
SAMMENSETNING
fersk laks 40 %, potet, erter, erteprotein, linfrø, fiskeolje, vegetarisk saus, mineraler, botaniske urter 0,2 % (marigold blomster, brennesle, bjørnebærblader, fennikel, karve, kamille, balsam), mannanoligosakkarider (MOS), frukto -oligosakkarider (FOS), rødbeter 0,04 %, epler 0,04 %, mango 0,04 %, avokado 0,04 %, kokos 0,04 %, spinat 0,04 %, solbær 0,04 %.
NÆRINGSINFORMASJON
NÆRINGSTILSATSER/KG
vitamin A 20 000 IE, vitamin D3 2 000 IE, vitamin E 350 mg, taurin 1000 mg. Jern (jern (II) sulfat monohydrat) 75 mg, jod (kalium jodid) 3,5 mg, kobber (kobber (II) sulfat pentahydrat) 10 mg, mangan (mangan sulfat monohydrat) 7,5 mg, sink (sink oksid, selenium) 150 mg (natriumselenitt) 0,15 mg.
ANALYTISKE BESTANDDELER
råprotein 24 %, råfett 17 %, råfiber 2,5 %, råaske 7,1 %, omega 6 1,5 %, omega 3 1,75 %, kalsium 0,95 %, fosfor 0,75 %.
EMBALLASJE
Denne emballasjen er laget av fornybare materialer som papir og bioplast.