French Provincial Cooking Av Elizabeth David

French Provincial Cooking Av Elizabeth David

French Provincial Cooking is Elizabeth David''s classic work on French regional cuisine. Providing simple recipes like omelettes, souffl¿ soups and salads, it also offers more complex fare such as p¿s, cassoulets, roasts and puddings. First publishe......
fra 200,38
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<p><i>French Provincial Cooking</i> is Elizabeth David''s classic work on French regional cuisine. <br><br>Providing simple recipes like omelettes, souffl¿ soups and salads, it also offers more complex fare such as p¿s, cassoulets, roasts and puddings.<br><br> First published in 1960, it is readable, inspiring and entertainingly informative. <i>French Provincial Cooking </i>by Elizabeth David is the perfect place to go for anyone wanting to bring a little France into their home.<br><br>''Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read'' <b>Express on Sunday</b><br><br> ''Britain''s most inspirational food writer'' <b>Independent </b><br><br> ''When you read Elizabeth David, you get perfect pitch. There is an understanding and evocation of flavours, colours, scents and places that lights up the page'' <b>Guardian</b><br><br> ''Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read'' <b>Express on Sunday</b><br><br><br> Elizabeth David (1913-1
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
French Provincial Cooking is Elizabeth David's classic work on French regional cuisine. Providing simple recipes like omelettes, souffles, soups and salads, it also offers more complex fare such as pates, cassoulets, roasts and puddings. First published in 1960, it is readable, inspiring and entertainingly informative.French Provincial Cooking by Elizabeth David is the perfect place to go for anyone wanting to bring a little France into their home. 'Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read' Express on Sunday 'Britain's most inspirational food writer' Independent 'When you read Elizabeth David, you get perfect pitch. There is an understanding and evocation of flavours, colours, scents and places that lights up the page' Guardian 'Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read' Express on Sunday Elizabeth David (1913-1992) is the woman who changed the face of British cooking.Having travelled widely during the Second World War, she introduced post-war Britain to the sun-drenched delights of the Mediterranean and her recipes brought new flavours and aromas into kitchens across Britain. After her classic first book Mediterranean Food followed more bestsellers, including French Country Cooking, Summer Cooking, French Provincial Cooking, Italian Food, Elizabeth David's Christmas and At Elizabeth David's Table.

Produktinformasjon

Oppdag smaken av Frankrike med French Provincial Cooking av Elizabeth David

Dyk ned i French Provincial Cooking av Elizabeth David, et tidløst mesterverk innen fransk regionalmat som har inspirert kokker og matentusiaster siden det ble utgitt første gang i 1960. Elizabeth David, kjent som en av Storbritannias mest innflytelsesrike matforfattere, tar deg med på en kulinarisk reise gjennom de solfylte provinsene i Frankrike og gir deg muligheten til å bringe litt av denne herlige kulturen inn i ditt eget kjøkken.

Enkelhet møter kompleksitet

Med et møysommelig utvalg av oppskrifter, er denne boken perfekt for både nybegynnere og erfarne kokker. Enten du er i humør for en rask omelett eller ønsker å prøve dine ferdigheter med en rik cassoulet, gir David deg trinn-for-trinn veiledning som gjør matlagingen til en lek. Her er noen av de deilige rettene du kan forvente å finne:

  • Omeletter og souffléer: Enkle, men smakfulle oppskrifter som imponerer.
  • Suppene: Trøstende og varme, perfekte for enhver anledning.
  • Pates og roaster: For de som utfordrer seg selv med mer komplekse retter.
  • Puddinger: Avslutt måltidet med et søtt preg.

Elizabeth Davids innflytelse på britisk matlaging

Elizabeth David (1913-1992) er mer enn bare en forfatter; hun er en matrevolusjonær. Gjennom sine reiser under andre verdenskrig førte hun med seg magefull av solfylte middelhavsretter som forvandlede de britiske kjøkken. Hennes bøker, inkludert dette mesterverket, har vært med på å introdusere nye smaker og dufter til britiske hjem, og hun ble snelteretning for flere generasjoner.

Hvorfor velge French Provincial Cooking?

Skal du gjøre en middagsparty til en minnerik opplevelse, eller ønsker du bare å nyte en smakfull middag hjemme? French Provincial Cooking gir deg verktøyene du trenger for å mestre fransk matlaging. Hver oppskrift er ikke bare en instruksjon, men fortellinger om kultur, tradisjoner og kjærlighet til mat.

Så hent frem forkleet, ta frem grytene, og la Elizabeth David guide deg gjennom en verden av smak som vil berike både ditt kjøkken og din sjel!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
SpråkEngelsk
TypPapirbøker
FormatPocket

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 200,38 den billigste prisen for French Provincial Cooking Av Elizabeth David blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
137,-
Gjennomsnittspris:
199,-
Høyeste pris:
229,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig