From the Wood-Fired Oven

From the Wood-Fired Oven

"Richard Miscovich¿s descriptions and instructions are both practical and inspirationally poetic¿dare I say, soulful. He ignites the fire within and compels us to want to know what he knows and to bake as well as he bakes."¿Peter Reinhart, author of The Bread......
fra 506,63
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<p><strong>"Richard Miscovich¿s descriptions and instructions are both practical and inspirationally poetic¿dare I say, soulful. He ignites the fire within and compels us to want to know what he knows and to bake as well as he bakes."¿<span>Peter Reinhart</span>, author of <em>The Bread Baker¿s Apprentice</em></strong></p><p>In the last several years, interest in wood-fired ovens has increased dramatically in the United States and abroad, but most books focus on how to bake bread or pizza in an oven. <em>From the Wood-Fired Oven</em> offers many more techniques for home and artisan bakers¿from baking bread and making pizza to recipes on how to get as much use as possible out of a single oven firing, from the first live-fire roasting to drying wood for the next fire. <br/><br/><em>From the Wood-Fired Oven</em> offers a new take on traditional techniques for professional bakers, but is simple enough to inspire any nonprofessional baking enthusiast. Leading baker and instruct
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
In the past twenty years, interest in wood-fired ovens has increased dramatically in the United States and abroad, but most books focus on how to bake bread or pizza in an oven. From the Wood-Fired Oven offers many more techniques for home and artisan bakers-from baking bread and making pizza to recipes on how to get as much use as possible out of a single oven firing, from the first live-fire roasting to drying wood for the next fire. From the Wood-Fired Oven offers a new take on traditional techniques for professional bakers, but is simple enough to inspire any nonprofessional baking enthusiast.Leading baker and instructor Richard Miscovich wants people to use their ovens to fulfill the goal of maximum heat utilization. Readers will find methods and techniques for cooking and baking in a wood-fired oven in the order of the appropriate temperature window. What comes first-pizza, or pastry? Roasted vegetables or a braised pork loin? Clarified butter or beef jerky? In addition to an extensive section of delicious formulas for many types of bread, readers will find chapters on:* Making pizza and other live-fire flatbreads; * Roasting fish and meats; * Grilling, steaming, braising, and frying; * Baking pastry and other recipes beyond breads; * Rendering animal fats and clarifying butter; * Food dehydration and infusing oils; * And myriad other ways to use the oven's residual heat.Appendices include oven-design recommendations, a sample oven temperature log, Richard's baker's percentages, proper care of a sourdough starter, and more. . .. From the Wood Fired Oven is more than a cookbook; it reminds the reader of how a wood-fired oven (and fire, by extension) draws people together and bestows a sense of comfort and fellowship, very real human needs, especially in uncertain times. Indeed, cooking and baking from a wood-fired oven is a basic part of a resilient lifestyle, and a perfect example of valuable traditional skills being put to use in modern times.

Produktinformasjon

Oppdag kunsten med 'From the Wood-Fired Oven'

Er du klar for å ta bakingen til et nytt nivå? Med boken From the Wood-Fired Oven lærer du hvordan du kan utnytte den magiske varmen fra en vedfyrt ovn. Denne boken er ikke bare en oppskriftsamling; det er en reise gjennom teknikker som vil forvandle deg til en mesterbaker. Richard Miscovich, en anerkjent baker og instruktør, deler sin kunnskap på en lettfattelig måte, perfekt for både nybegynnere og de mer erfarne.

Innholdet i 'From the Wood-Fired Oven'

Ikke bare fokuserer denne boken på klassiske brød og pizza, men den åpner døren til et mangfold av oppskrifter som gjør det mulig å maksimere bruken av ovnen. Her finner du:

  • Utallige brødoppskrifter – fra tradisjonelt surdeigsbrød til saftige baguetter.
  • Oppskrifter på pizza og andre flate brød som vil imponere gjestene dine.
  • Metoder for r roasting fish and meats, inkludert tips til perfekt grillet norsk laks.
  • Teknikker for å steame, braise, og fry mat som setter smaken i høysetet.
  • Fremgangsmåter for å dehydrere mat og lage infuserte oljer som gir ekstra smak.

Hvordan 'From the Wood-Fired Oven' kan forvandle ditt kjøkken

Vedfyrte ovner bringer en helt unik dimensjon til hjemmebaksten. Tenker du på hvordan du best utnytter varmen? Richard gir deg tipsene fra live-fire roasting til bruk av den gjenværende varmen for dehydrering. Det er som å ha en ny venn på kjøkkenet ditt, en som alltid er klar for å hjelpe deg å lage fantastiske retter!

Legg til sjel i matlagingen

Det er ikke bare matlaging; det er en samfunnsopplevelse. From the Wood-Fired Oven minner oss om verdien av fellesskap og varme, nettopp i usikre tider. Når familien samles rundt en vedfyrt ovn, skapes minner som varer livet ut. Dette er mer enn en kokebok; det er en invitasjon til å knytte bånd over matlaging.

Avsluttende tanker

Er du klar for å oppdage de utallige mulighetene som en vedfyrt ovn har å tilby? La From the Wood-Fired Oven være din guide til å skape magiske øyeblikk på tallerkenen og glede i hjertet!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
SpråkEngelsk
SjangerKultur
TypPapirbøker
FormatInnbundet

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 506,63 den billigste prisen for From the Wood-Fired Oven blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
463,2
Gjennomsnittspris:
503,-
Høyeste pris:
529,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig