Funksjonell Mat Ostekake Gluten- og sukkerfri

Funksjonell Mat Ostekake Gluten- og sukkerfri

Glutenfri Uten tilsatt sukker Rask og enkel å lage Ostekaken har en crispy bunn av mandler, havre og kokos, og en nydelig, luftig ostemasse med mild smak av pasjonsfrukt. Anrett gjerne miksen lagvis i porsjonsglass, som en flott og dekorativ dessert. Miksen har et svært lavt karbohydratinnhold, mye fiber, og over dobbelt så m...... Les mer...
fra 59,-
Tilgjengelig i 1 butikker

Produktinformasjon

Glutenfri Uten tilsatt sukker Rask og enkel å lage Ostekaken har en crispy bunn av mandler, havre og kokos, og en nydelig, luftig ostemasse med mild smak av pasjonsfrukt. Anrett gjerne miksen lagvis i porsjonsglass, som en flott og dekorativ dessert. Miksen har et svært lavt karbohydratinnhold, mye fiber, og over dobbelt så mye protein som vanlig ostekake. Ostekakemiksen tilberedes med Philadephia-ost og smør, og den kan også lages som en enda lettere variant ved å redusere smørmengden og bruke Philadelphia light eller kesam/skyr. Per 100 g ferdig kake  kcal protein karbohydrater  fett kostfiber Original-tilberedning   250        7 7      20         2 Med Philadelphia light og 25 g smør   194        8                8      13         7 Ingredienser: Miks for ostemasse: Søtstoff: erythritol (Sukrin), 14 % ostepulver (melk, melkesyrekultur, løpe), kostfiber fra sikorirot, gelatin (fra svin), vegetabilsk fett (kokosolje, myse, stabilisator: tetrafosfat, melkeprotein), 3 % pasjonsfrukt, aroma, søtstoff: sukralose. Havre-crunch: Glutenfrie havregryn, kostfiber fra sikorirot, mandler, kokos. Det er ca 6 gram laktose i en hel ostekakemiks (tørrvaren). Tilberedning: Havrecrunch: Rist havrecrunchen i en tørr stekepanne på middels høy varme i ca 5-7 min, til den begynner å få farge og klumper seg. Rør om underveis. Som crunchy topping: Bland i 50 g smør og sett til kjøling. Som bunn: La den ristede crunchen avkjøle noen minutter. Bland i 50 g romtemperert smør og trykk ut i porsjonsformer, eller en 14-18 cm rund form. Sett til avkjøling i kjøleskapet. Ostemasse: Ha 200 g Philadelphiaost i en bolle og rør smidig med visp eller mikser. Tilsett ostepulvermiksen og 1,5 dl vann, og rør til massen er jevn. Hell massen over i porsjonsformer og strø havrecrunch over som topping. Hvis du lager kaken i form: Ha massen over den avkjølte bunnen. Sett i kjøleskap i ca. 1 time. Nettovekt: 173 g. Gir 570 g ferdig kake.

Spesifikasjon

Produkt
Produktnavn Funksjonell Mat Ostekake Gluten- og sukkerfri
Merke Funksjonell Mat

Populære produkter

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 59,- den billigste prisen for Funksjonell Mat Ostekake Gluten- og sukkerfri blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste matvarer for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.