Kjøtt Og Kjøttprodukter Av Ellen Hemmer

Kjøtt Og Kjøttprodukter Av Ellen Hemmer

Boka gir en innføring i bruk av kjøtt direkte og som råvare for industriell produksjon. Hygienisk kvalitet, kvalitetsegenskaper som mørhet, farge og aroma og egenskaper som påvirker hvor godt kjøttet egner seg som produksjonsråstoff, blir behandlet. Framgangsmåten for produksjon av farsevarer og spekepølser er grundig gjennom......
fra 320,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Frakt og levering

Produktinformasjon

Boka gir en innføring i bruk av kjøtt direkte og som råvare for industriell produksjon. Hygienisk kvalitet, kvalitetsegenskaper som mørhet, farge og aroma og egenskaper som påvirker hvor godt kjøttet egner seg som produksjonsråstoff, blir behandlet. Framgangsmåten for produksjon av farsevarer og spekepølser er grundig gjennomgått. Alle prosesser som behandles i boka settes i sammenheng med norsk regelverk. Et kapittel om reseptberegning gir gjennom oppgaver og eksempler innsikt i om en gitt resept gir et lovlig produkt. Merkeregler blir også behandlet. Boka er primært beregnet på bruk i videregående skole, Vg2 Matfag, men boka inneholder et godt utvalg av fordypningsstoff, og alle som er interessert i kjøtt kan lese boka med utbytte.

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
SpråkNorsk
Generelt
Sett
Nei

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 320,- den billigste prisen for Kjøtt Og Kjøttprodukter Av Ellen Hemmer blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste fakta for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.