Hokkaido  Recipes from the Seas, Fields and Farmlands of Northern Japan

Hokkaido Recipes from the Seas, Fields and Farmlands of Northern Japan

Hokkaido is a cookbook that celebrates Japans northernmost island. Known especially for its seafood and dairy products, Hokkaido is a Japanese prefecture that has long been beloved for its vibrant culinary scene. The prefecture incorporates three foodways &nda......
fra 349,13
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<B><I>Hokkaido</I> is a cookbook that celebrates Japan’s northernmost island.</B><BR/><BR/> Known especially for its seafood and dairy products, Hokkaido is a Japanese prefecture that has long been beloved for its vibrant culinary scene. The prefecture incorporates three foodways – European agricultural models; traditional and modern Japanese cuisine; and indigenous Ainu gastronomy – which have led to it to have a distinct food culture from the rest of Japan.<BR/><BR/><I>Hokkaido </I>showcases the variety – and quality! – of the food that the prefecture has to offer with a selection of delicious recipes. Think Sweetcorn with Soy Sauce Butter and Rice Dumplings with Walnut Sauce; big dishes such as Fried Salmon Rice Bowl and Sapporo Miso Ramen; and sweet treats like ‘Snowmelt’ Cheesecake and Crispy Sweetcorn Chocolate.<BR/><BR/> The recipes mostly fall into two categories: traditional, regional dishes and homages to specific dishes. There
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Hokkaido is a cookbook that celebrates Japan’s northernmost island. Known especially for its seafood and dairy products, Hokkaido is a Japanese prefecture that has long been beloved for its vibrant culinary scene. The prefecture incorporates three foodways – European agricultural models; traditional and modern Japanese cuisine; and indigenous Ainu gastronomy – which have led to it to have a distinct food culture from the rest of Japan.Hokkaido showcases the variety – and quality! – of the food that the prefecture has to offer with a selection of delicious recipes. Think Sweetcorn with Soy Sauce Butter and Rice Dumplings with Walnut Sauce; big dishes such as Fried Salmon Rice Bowl and Sapporo Miso Ramen; and sweet treats like ‘Snowmelt’ Cheesecake and Crispy Sweetcorn Chocolate. The recipes mostly fall into two categories: traditional, regional dishes and homages to specific dishes. There are also four Ainu recipes, which have been contributed by an Ainu chef, Hiroaki Kon. With travelogues exploring different regions, as well as beautiful photography, Hokkaido showcases one of the most unique and wonderful places to eat in the world.  

Produktinformasjon

Oppdag Hokkaido: En Kulinarisk Reise

Velkommen til Hokkaido Recipes from the Seas, Fields and Farmlands of Northern Japan, en imponerende kokebok som tar deg med på en smakfull reise gjennom Japan’s nordligste prefektur. Hokkaido er kjent for sine fantastiske sjømatretter og kvalitetsmeieriprodukter, og denne boken fanger den unike essensen av stedet med enkle, men deilige oppskrifter.

Smaksrike Oppskrifter Inspirert av Lokale Ingredienser

I Hokkaido Recipes finner du en variert samling oppskrifter som fremhever regionens rike kulinariske tradisjoner:

  • Tradisjonelle Retter: Fra Risbolle med Stekt Laks til Sapporo Miso Ramen, disse rettene gir deg en autentisk smaksopplevelse.
  • Moderne Tolkninger: Nyt kreative retter som Mais med Soyasaussmør og Risbolle med Valnøttsaus. Disse oppskriftene hyller både det tradisjonelle og det moderne.
  • Ainu Kjøkken: Oppdag fire spesielle oppskrifter fra Ainu-kulturen, innarbeidet av den anerkjente kokken Hiroaki Kon.

Unik Kulinarisk Kultur

Boken dekker også de tre grunnleggende matkulturene Hokkaido har å tilby – europeiske landbruksmodeller, tradisjonell og moderne japansk matlaging, samt den urfolk Ainu gastronomien. Gjennom Hokkaido Recipes opplever du dybden og bredden av denne unike matkulturen fra Hokkaido.

Visuelt og Inspirerende

Med slående fotografier og reiseberetninger fra ulike regioner, vil denne boken ikke bare være en kokebok, men også et visuelt festmåltid. Hvert bilde bringer Hokkaidos naturskjønnhet til liv og gjør det lett å la seg inspirere av lokal mat og røtter.

Perfekt for Matelskere

Enten du er en erfaren kokk eller bare ønsker å utforske nye smaker, er Hokkaido Recipes from the Seas, Fields and Farmlands of Northern Japan et må-ha i ditt kokebokbibliotek. Bli med på å oppdage de unike smakene og historiene fra et av Japans mest spennende matregioner!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnHokkaido Recipes from the Seas, Fields and Farmlands of Northern Japan
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 349,13 den billigste prisen for Hokkaido Recipes from the Seas, Fields and Farmlands of Northern Japan blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
349,13
Gjennomsnittspris:
349,-
Høyeste pris:
349,13
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig