Italia Av Jon Berg

Italia Av Jon Berg

"Italia. En matsafari" er en reisebok og kokebok i ett, og viser hele bredden av italiensk gastronomi. I tre år har forfatter Jon Berg og fotograf reist på kryss og tvers i åtte regioner pluss Roma, på jakt etter Italias gastronomi og ildsjelene bak. De har møtt mange av Italias beste kokker, vinmakere, og produsenter av oliv......
fra 524,13
Tilgjengelig i 3 butikker
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
"Italia. En matsafari" er en reisebok og kokebok i ett, og viser hele bredden av italiensk gastronomi. I tre år har forfatter Jon Berg og fotograf reist på kryss og tvers i åtte regioner pluss Roma, på jakt etter Italias gastronomi og ildsjelene bak. De har møtt mange av Italias beste kokker, vinmakere, og produsenter av olivenolje, skinke, ost, grønnsaker, pasta, mel og ris. Restauranter har avslørt sine hemmeligheter, og kjøkkensjefer har delt sine oppskrifter, og resultatet er en kokebok som utstråler gleden over det gode italienske måltid. Boken inneholder mer enn 130 oppskrifter, fra Sicilia i sør til Piemonte og Alpene i nord. Både tradisjonelle retter som spagetti carbonara, spagetti vongole, oksehaleravioli, risotto med kalveskank, vitello tonato, frityrstekte artisjokker og auberginelasagne, og retter fra det nye italienske kjøkkenet. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, gnocchi, risotto, sauser og fyll til ravioli, og fantastiske retter av fisk og kjøtt, kaker og desserter. Oppskriftene er gjennomgått og tilrettelagt av kjøkkensjefen på Trattoria Popolare, Kristian Lambrechts, slik at det skal være enkelt å lage rettene. Den kjente mat- og reisefotografen Paul Paiewonsky har tatt de fleste bildene. "Boken Italia - En matsafari får en solid terningkast 5 til deg som vil smake kulinariske italienske skatter mens du forbereder deg på å reise til Italia. Ikke bare en gang , men mange ganger!" - Svein Lindin, Vinofil
Frakt og levering
Beskrivelse
Italia. En matsafari er en reisebok og kokebok i ett, og viser hele bredden av italiensk gastronomi. I tre år har forfatter Jon Berg og fotograf reist på kryss og tvers i åtte regioner pluss Roma, på jakt etter Italias gastronomi og ildsjelene bak. De har møtt mange av Italias beste kokker, vinmakere, og produsenter av olivenolje, skinke, ost, grønnsaker, pasta, mel og ris. <br/> <br/>Restauranter har avslørt sine hemmeligheter, og kjøkkensjefer har delt sine oppskrifter, og resultatet er en kokebok som utstråler gleden over det gode italienske måltid. <br/> <br/>Boken inneholder mer enn 130 oppskrifter, fra Sicilia i sør til Piemonte og Alpene i nord. Både tradisjonelle retter som spagetti carbonara, spagetti vongole, oksehaleravioli, risotto med kalveskank, vitello tonato, frityrstekte artisjokker og auberginelasagne, og retter fra det nye italienske kjøkkenet. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, gnocchi, risotto, sauser og fyll til ravioli, og fantastiske retter av fisk og kjøtt, kaker og desserter. <br/> <br/>Oppskriftene er gjennomgått og tilrettelagt av kjøkkensjefen på Trattoria Popolare, Kristian Lambrechts, slik at det skal være enkelt å lage rettene. Den kjente mat- og reisefotografen Paul Paiewonsky har tatt de fleste bildene. <br/> <br/>Boken Italia - En matsafari får en solid terningkast 5 til deg som vil smake kulinariske italienske skatter mens du forbereder deg på å reise til Italia. Ikke bare en gang , men mange ganger! - Svein Lindin, Vinofil
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
"Italia. En matsafari" er en reisebok og kokebok i ett, og viser hele bredden av italiensk gastronomi. I tre år har forfatter Jon Berg og fotograf reist på kryss og tvers i åtte regioner pluss Roma, på jakt etter Italias gastronomi og ildsjelene bak. De har møtt mange av Italias beste kokker, vinmakere, og produsenter av olivenolje, skinke, ost, grønnsaker, pasta, mel og ris. Restauranter har avslørt sine hemmeligheter, og kjøkkensjefer har delt sine oppskrifter, og resultatet er en kokebok som utstråler gleden over det gode italienske måltid. Boken inneholder mer enn 130 oppskrifter, fra Sicilia i sør til Piemonte og Alpene i nord. Både tradisjonelle retter som spagetti carbonara, spagetti vongole, oksehaleravioli, risotto med kalveskank, vitello tonato, frityrstekte artisjokker og auberginelasagne, og retter fra det nye italienske kjøkkenet. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, gnocchi, risotto, sauser og fyll til ravioli, og fantastiske retter av fisk og kjøtt, kaker og desserter. Oppskriftene er gjennomgått og tilrettelagt av kjøkkensjefen på Trattoria Popolare, Kristian Lambrechts, slik at det skal være enkelt å lage rettene. Den kjente mat- og reisefotografen Paul Paiewonsky har tatt de fleste bildene. "Boken Italia - En matsafari får en solid terningkast 5 til deg som vil smake kulinariske italienske skatter mens du forbereder deg på å reise til Italia. Ikke bare en gang , men mange ganger!" - Svein Lindin, Vinofil

Produktinformasjon

Utforsk Gastronomiske Skatter med Italia Av Jon Berg

Dykk ned i en ny verden av smak og kultur med Italia Av Jon Berg. Denne fantastiske boken er ikke bare en kokebok; det er en ekte matsafari gjennom åtte italienske regioner, samt hjertet av Italia – Roma. Med mer enn 130 oppskrifter inspirert av tradisjonelle italienske retter, gir den deg muligheten til å lage alt fra spagetti carbonara til frityrstekte artisjokker.

Bli en Mesterkokk i Ditt Eget Kjøkken

Enten du er en erfaren kokk eller nybegynner, vil Italia Av Jon Berg veilede deg gjennom prosessen med å lage ærlige og deilige retter. Her er hva du kan forvente:

  • Detaljerte oppskrifter: Enkle å følge instruksjoner for rettene, tilrettelagt av sjefen på Trattoria Popolare, Kristian Lambrechts.
  • Visuelle inspirasjoner: Vakre bilder av maten fra den talentfulle fotografen Paul Paiewonsky som vil få munnen din til å vannes.
  • Variert utvalg: Fra de mest elskede klassikerne til nye fisjoner innen italiensk matlaging.

En Reise Gjennom Italia - på Tallerkenen!

Oppdag hemmelighetene bak Italias kulinariske tradisjoner. Jon Berg har vært på en episk reise, der han har møtt mestere av italiensk matlaging, vinproduksjon og olivenolje. Dette er mer enn å lage mat; det handler om å forstå kjærligheten og lidenskapen som ligger bak hver tallerken.

Praktisk Informasjon

Forlag: Gursli Berg Forlag AS
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk (Bokmål)
Sidetall: 271
ISBN: 9788293311249
Utgitt: 2016
Vekt: 1320 g
Innbinding: Innbundet
Kategori: Nasjonale og regionale kjøkken

Er du klar for å ta deg en kulinarisk reise i Italia, til tross for at du kanskje sitter hjemme? Med Italia Av Jon Berg blir det enklere enn noensinne å nyte de deilige smakene fra det italienske kjøkken – rett fra ditt eget kjøkken!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
SpråkNorsk
SjangerKultur

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 524,13 den billigste prisen for Italia Av Jon Berg blant 3 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
359,-
Gjennomsnittspris:
522,-
Høyeste pris:
524,13
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig