Italian Food av Elizabeth David

Italian Food av Elizabeth David

Embracing the variety, richness and vibrancy of Italian cooking, with particularly reference to regional variation, this book provides a collection of favourite dishes as well as those more rarely encountered....
fra 174,13
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Embracing the variety, richness and vibrancy of Italian cooking, with particularly reference to regional variation, this book provides a collection of favourite dishes as well as those more rarely encountered.
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
In Italian Food, Elizabeth David was the first to help us understand the real country cooking of Italy. Italian Food was an inspiration to British cooks when it was first published in 1954 - and it remains so to this day. Embracing the variety, richness and vibrancy of Italian cooking, with particularly reference to regional variation, Elizabeth David provides a magnificent and inspiring collection of favourite dishes as well as those more rarely encountered.With straightforward recipes for meals such as Piedmontese cheese fondue, fettuccine with fresh tomato sauce and chicken breasts with ham and cheese, Elizabeth David brings us the authentic taste of Italian food. 'Elizabeth David's clear and unpretentious directions for the enjoyment of good food have never been surpassed' Daily Mail 'Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read' Express on Sunday 'Britain's most inspirational food writer' Independent 'When you read Elizabeth David, you get perfect pitch. There is an understanding and evocation of flavours, colours, scents and places that lights up the page' Guardian 'Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read' Express on Sunday Elizabeth David (1913-1992) is the woman who changed the face of British cooking.Having travelled widely during the Second World War, she introduced post-war Britain to the sun-drenched delights of the Mediterranean and her recipes brought new flavours and aromas into kitchens across Britain. After her classic first book Mediterranean Food followed more bestsellers, including French Country Cooking, Summer Cooking, French Provincial Cooking, Italian Food, Elizabeth David's Christmas and At Elizabeth David's Table.

Produktinformasjon

Oppdag smaken av Italia med Italian Food av Elizabeth David

Har du noen gang drømt om å bringe den ekte italienske smaken inn i ditt eget kjøkken? Med Italian Food av Elizabeth David får du muligheten til å utforske det varierte og rike italienske kjøkkenet på en måte som verken er komplisert eller skremmende. Denne boken, som først ble utgitt i 1954, har inspirert generasjoner av kokker med sin autentiske tilnærming til tradisjonell italiensk matlaging.

En uunnværlig samling av oppskrifter

Elizabeth David tar leserne med på en kulinarisk reise gjennom ulike italienske regioner, og tilbyr oppskrifter som kombinerer både vanlige og sjeldne retter. Noen av høydepunktene inkluderer:

  • Piedmontese ostefondue – Den perfekte retten for en koselig middag.
  • Fettuccine med fersk tomatsaus – En klassiker som aldri slår feil.
  • Kyllingbryst med skinke og ost – En smakfull kombinasjon som vil imponere enhver gjest.

Med klar og ukomplisert veiledning, gjør Italian Food det enkelt for alle, fra nybegynnere til erfarne kokker, å mestre de deilige smakene av Italia.

En matopplevelse uten like

Elizabeth David, som er ansett som en av Britains mest inspirerende matforfattere, bringer et unikt perspektiv til hver oppskrift. Hennes evne til å beskrive smaker, farger og dufter fanger essensen av italiensk mat og bringer glede til enhver middag. Hun forvandlet den britiske matkulturen og introduserte nye ingredienser og teknikker som har blitt en del av vår daglige matlaging.

Hvorfor velge Italian Food av Elizabeth David?

Hvis du ønsker å berike dine kulinariske ferdigheter og ta en smakfull reise til Italia, er Italian Food av Elizabeth David det perfekte valget. Denne boken vil være et uvurderlig tilskudd til ditt kjøkkenbibliotek og vil gi deg inspirasjon til utallige deilige måltider.

Gå ikke glipp av sjansen til å oppleve den ekte italienske matlagingen; legg Italian Food av Elizabeth David i handlekurven din i dag, og gjør deg klar for å imponere både deg selv og gjestene dine!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
SpråkEngelsk
SjangerReiser
FormatPocket
Generelt
Sett
Nei
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 174,13 den billigste prisen for Italian Food av Elizabeth David blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste reise for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
119,-
Gjennomsnittspris:
173,-
Høyeste pris:
199,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig