
Jiggle!: A Cookbook 50 Recipes for Sweet, Savory, and Sometimes Boozy Modern Gelatins
A definitive, joyful cookbook of new-fangled gelatin recipes for cooks who want to explore this trendy throwback ingredient. Gelatin is back and exploding on the culinary scene. According to two-time Emmy winning producer Peter DiMario, whose pandemic hobby took him deep into gelatin cooking creativity, its time to tak......
Vi beklager, men vi har ikke et aktivt tilbud for øyeblikket.
Produktinformasjon
A definitive, joyful cookbook of new-fangled gelatin recipes for cooks who want to explore this trendy throwback ingredient. Gelatin is back and exploding on the culinary scene. According to two-time Emmy winning producer Peter DiMario, whose pandemic hobby took him deep into gelatin cooking creativity, it’s time to take the gelatin explosion to its heights. In Jiggle!, he and food veteran coauthor Judith Choate feature recipes that are sleek, fun, and modern but not pretentious. Forgotten are the pedestrian jelly molds of the past. Jiggle! is a well-rounded book of information and recipes taking a new look at working with that once stodgy foodstuff, gelatin. Jiggle! takes us on a colorful, wobble-filled adventure in 50 recipes, ranging from stunning desserts (like Cherries and Cream; Orange Crème Jiggly Dream; and Gimmie S'more Wiggle), cocktails and other drinks (Boozy Birch Beer Float, Bloody Mary Brunch Shot, and Jiggly Bellini), to savory dishes (My Funny Galantine and Goats ‘n’ Beets). Rounded out with beautiful color photography, gelatin becomes delicious, playful, edible modern art.
Topplisten: Other Brand Mat og drikke

Sakte koking
Sakte koking. Innledning av Sarah Bush Forfattere: Robin Donovan Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 224 ISBN: 9788231606109 Vekt: 612 g Forla Zebra AS Innbindin Heftet Utgitt: 2013 Veil. pris: 99 kr Kategori: Mat og drikke For flere sakprosa-bøker trykk her
99,-

Hvitvin
Hvitvin. Forfatteren har i boken presentert og analysert etter hans syn alle de viktigste hvite druevariantene. Her innvier han leseren i alle vinenes hemmeligheter. Med register. Forfattere: Jonathan Ray Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 61 ISBN: 9788251619028 Vekt: 403 g Forla Forlaget Vigmostad & Bjørke AS Inn...
149,-
Spesifikasjon
Produkt
Produktnavn | Jiggle!: A Cookbook 50 Recipes for Sweet, Savory, and Sometimes Boozy Modern Gelatins |
Merke | Other Brand |
Populære produkter

58 retter - Muurikka
MUURIKKA 58 MUURIKKA 58 OPPSKRIFTSBOK PÅ NORSK er laget med flotte og inspirerende bilder og med enkle oppskrifter. Det beskrives også hvilke Muurikka produkter som passer til hva samt hovr enkelt vedlikehold og renhold er av Muurikka produkter. Du lager hele middagen på Muurikka meget raskt og det er enkelt renhold. Det er e...
349,-

Sakte koking
Sakte koking. Innledning av Sarah Bush Forfattere: Robin Donovan Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 224 ISBN: 9788231606109 Vekt: 612 g Forla Zebra AS Innbindin Heftet Utgitt: 2013 Veil. pris: 99 kr Kategori: Mat og drikke For flere sakprosa-bøker trykk her
99,-

Hvitvin
Hvitvin. Forfatteren har i boken presentert og analysert etter hans syn alle de viktigste hvite druevariantene. Her innvier han leseren i alle vinenes hemmeligheter. Med register. Forfattere: Jonathan Ray Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 61 ISBN: 9788251619028 Vekt: 403 g Forla Forlaget Vigmostad & Bjørke AS Inn...
149,-
Pris og prishistorikk
Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
270,38
Gjennomsnittspris:
270,-
Høyeste pris:
270,38