Kniv, Sjel Og Gaffel Av Andrew P. Kroglund

Kniv, Sjel Og Gaffel Av Andrew P. Kroglund

Det første måltidet som ble tilberedt over åpen varme, var også historiens viktigste. Da vi klatret ned fra trærne for å spise, var vi aper. Da måltidet var over, var vi blitt mennesker. Rundt leirbålet ble grunnlaget lagt for familie, fellesskap og sosiale normer. Siden forlot vi savannene og fulgte i storviltets fotspor. Vi......
fra 199,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Det første måltidet som ble tilberedt over åpen varme, var også historiens viktigste. Da vi klatret ned fra trærne for å spise, var vi aper. Da måltidet var over, var vi blitt mennesker. Rundt leirbålet ble grunnlaget lagt for familie, fellesskap og sosiale normer. Siden forlot vi savannene og fulgte i storviltets fotspor. Vi forsynte oss grovt, og sto i fare for å utrydde våre kilder til næring. Men mennesket lærte seg å lese naturen. Gjennom jordbruksrevolusjonen ble vi i stand til å så og høste. Mat skapte sivilisasjoner, og mangelen på mat brøt dem ned. Mat ble ofret til gudene, og mat ble brukt som våpen. <br/> <br/>Samtidig har vår sjel alltid vært sulten på mening. Vi faster for å oppnå åndelighet, og utvikler spiseforstyrrelser for å oppnå kontroll. Kostholdsekspertene er våre nye guruer, og matindustrien forfører oss. Mat, og vår holdning til mat, har endret historien, og vil fortsette å endre den. Hvordan kommer maten til å se ut og påvirke oss i fremtiden? En ny matrevolusjon pågår nå. <br/> <br/>I Kniv, sjel og gaffel byr Andrew Kroglund leseren på et måltid bestående av historiske og nåtidige litterære ingredienser. Forfatteren presenterer forsking og teorier fra en rekke fagfelt, smakebiter som samlet gir en engasjert fremstilling av hvordan mat definerer oss som mennesker.

Produktinformasjon

Hemmeligheten bak Kniv, Sjel Og Gaffel Av Andrew P. Kroglund

Oppdag den gripende fortellingen om maten vår med Kniv, Sjel Og Gaffel Av Andrew P. Kroglund. Denne boken er ikke bare en kokebok, men en dyptgående utforskning av hvordan vår relasjon til mat former oss som mennesker. Den kombinerer historiske perspektiver med moderne anskuelser, og tar leseren med på en reise fra de tidlige dager av mennesket til dagens komplekse forhold til næring.

Innhold som Forandrer Perspektivet

I Kniv, Sjel Og Gaffel, presenterer Kroglund en nærtgående analyse av matens rolle i kultur og samfunn:

  • Historisk kontekst: Fra bålmat til moderne måltider, og hvordan våre spisevaner har utviklet seg.
  • Vitenskap og filosofi: Teorier fra ulike fagfelt som belyser forholdet mellom mat, identitet og samfunn.
  • Sunnhet og kontroll: En dypere forståelse av hvordan kosthold påvirker vårt velvære både fysisk og mentalt.

En Visjon for Fremtiden

Kroglund stiller spørsmål ved framtiden for mat og måten vi forholder oss til den på. Hvordan vil vår frykt, våre ønsker og vår søken etter mening påvirke hva vi spiser? Med denne boken inviterer han oss til å reflektere over våre egne spisevaner og forstå dybden av matens betydning.

Passer For Alle Matinteresserte

Enten du er en matgleder, en hobbykokk, eller bare en nysgjerrig leser, vil Kniv, Sjel Og Gaffel Av Andrew P. Kroglund inspirere deg til å tenke nytt om maten på tallerkenen din. Grip sjansen til å lære mer om hvordan måltider knytter oss sammen og definerer menneskeheten.

Gjør deg klar for å bli utfordret, inspirert og kanskje til og med forandret! Bestill din kopi av Kniv, Sjel Og Gaffel i dag og dykk inn i et univers av smak og mening.

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnKniv, sjel og gaffel av Andrew P. Kroglund
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 199,- den billigste prisen for Kniv, Sjel Og Gaffel Av Andrew P. Kroglund blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste kunst og kultur for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
199,-
Gjennomsnittspris:
199,-
Høyeste pris:
199,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig