Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder Av Richard N. Hart

Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder Av Richard N. Hart

Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder. PREFACE This volume fills a gap in the literature of baking in this country. The baker knows a good deal about his flours and also how they are made, but he knows very little about his yeast and less still about his baking po......
fra 299,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder. PREFACE This volume fills a gap in the literature of baking in this country. The baker knows a good deal about his flours and also how they are made, but he knows very little about his yeast and less still about his baking powder. He has been well supplied with literature on the technology and chemistry of flour, but much of the data on his aerating agents has either been aimed over his head or else has been purposely misleading. Aerated bread has been added because of its historical value and because of its possible future. Dry Milk is another recent important addition to baking materials. Yeast, is necessariIy a technical subject, has been treated in as condensed and simple a manner as possible. The author acknowledges his indebtedness to an anonymous friend for the section on the manufacture of yeast. This is the first exact and detailed description of yeast manufacture in English,

Produktinformasjon

Enten du er en profesjonell baker eller en hjemmeentusiast, er 'Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder Av Richard N. Hart' din ultimate ressurs!

Med en farge som minner om pudder, bringer denne boka liv til bakingens verden. Richard N. Hart gir deg en omfattende innsikt i fermentering og heving, og fyller et viktig hull i bake-litteraturen. Har du noen gang lurt på hva som egentlig skjer med deigen din når du tilsetter gjær eller bakepulver? Denne boken forklarer alt på en lettfattelig måte.

Oppdag kraften i heving med Richard N. Hart

  • Omfattende informasjon: Lær alt om gjær, leaven, salt-rising fermentering, bakepulver og til og med melkpulver.
  • Historisk kontekst: Forstå den historiske verdien av aerated bread og dens framtid i baking.
  • Spennende oppskrifter: Bli kjent med nye oppskrifter og metoder som setter fart på kreativiteten din på kjøkkenet.

Denne boken er ikke bare for bakere som ønsker å perfeksjonere sine ferdigheter, men også for alle som har en nysgjerrighet for hva som skjer bak kulissene når du baker. Er du klar for å heve bakt brød til nye høyder?

Få mest mulig ut av bakingen din

Uansett om du lager luftige rundstykker eller saftige kaker, er 'Leavening Agents' din beste venn i baking. Boka gir deg en grundig forståelse av de ulike heveagentene og hvordan de samarbeider for å gi deg perfekte bakevarer hver gang. Slutt å gjette deg frem; med denne guiden kan du trygt navigere i baketipsene som virkelig fungerer!

Ikke gå glipp av muligheten til å forbedre dine bakeferdigheter – bestill din kopi av 'Leavening Agents' i dag og ta første skritt mot å bli en bakeproff!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnLeavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder av Richard N. Hart
MerkeOther Brand
FargePudder

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 299,- den billigste prisen for Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder Av Richard N. Hart blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
179,-
Gjennomsnittspris:
298,-
Høyeste pris:
299,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig