Coconut & Sambal Av Lara Lee
-9%

Coconut & Sambal Av Lara Lee

---Selected by the New York Times as one of the best cookbooks of 2020---Be transported to the bountiful islands of Indonesia by this collection of fragrant, colourful and mouth-watering recipes.¿An exciting and panoramic selection of dishes and snacks¿ ¿ Fuchs......
fra 331,63
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<b>---Selected by the <i>New York Times</i> as one of the best cookbooks of 2020---</b><b>Be transported to the bountiful islands of Indonesia by this collection of fragrant, colourful and mouth-watering recipes.</b>¿An exciting and panoramic selection of dishes and snacks¿ <b>¿ Fuchsia Dunlop, author of <i>The Food of Sichuan</i></b><i>Coconut & Sambal</i> reveals the secrets behind authentic Indonesian cookery. With more than 80 traditional and vibrant recipes that have been passed down through the generations, you will discover dishes such as <b>Nasi goreng, Beef rendang, Chilli prawn satay </b>and<b> Pandan cake</b>, alongside a variety of recipes for sambals: fragrant, spicy relishes that are undoubtedly the heart and soul of every meal. Lara uses simple techniques and easily accessible ingredients throughout <i>Coconut and Sambal</i>, interweaving the recipes with beguiling tales of island life and gorgeous travel photography that shines a light on the magnificent, little-known c
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Selected by the New York Times as one of the best cookbooks of 2020---Be transported to the bountiful islands of Indonesia by this collection of fragrant, colourful and mouth-watering recipes. 'An exciting and panoramic selection of dishes and snacks' - Fuchsia Dunlop, author of The Food of Sichuan Coconut & Sambal reveals the secrets behind authentic Indonesian cookery. With more than 80 traditional and vibrant recipes that have been passed down through the generations, you will discover dishes such as Nasi goreng, Beef rendang, Chilli prawn satay and Pandan cake, alongside a variety of recipes for sambals: fragrant, spicy relishes that are undoubtedly the heart and soul of every meal.Lara uses simple techniques and easily accessible ingredients throughout Coconut and Sambal, interweaving the recipes with beguiling tales of island life and gorgeous travel photography that shines a light on the magnificent, little-known cuisine of Indonesia. What are you waiting for? Travel the beautiful islands of Indonesia and taste the different regions through these recipes. 'Start with Lara's fragrant chicken soup, do lots of exploring on the way whilst dousing everything with spoonfuls of sambal, and end with her coconut and pandan sponge cake' - Yotam Ottolenghi, author of SIMPLE'An incredibly delicious Indonesian meal on your table every time' - Jeremy Pang, chef and founder of School of Wok

Produktinformasjon

Opplev smaken av Indonesia med Coconut & Sambal Av Lara Lee

Ta med deg en bit av Indonesia rett inn på kjøkkenet ditt med Coconut & Sambal Av Lara Lee. Denne fantastiske kokeboken, som er fremhevet av New York Times som en av de beste cookbøkene i 2020, byder på en samling av mer enn 80 tradisjonelle oppskrifter som spenner fra fristende snacks til smakfulle hovedretter.

Hva du kan forvente

Coconut & Sambal tar deg med på en reise gjennom de fruktbare øyene i Indonesia, der du vil oppdage:

  • Nasi goreng - en munnfull av smakfull luksus
  • Beef rendang - saftige biter med en spennende krydderblanding
  • Chili prawn satay - perfekt for den som elsker sjømat
  • Pandan kake - en søt avslutning på måltidet

Og det stopper ikke der! Lara Lee deler også sine hemmeligheter bak de fragrant sambals, som vil løfte ethvert måltid til nye høyder. Disse smakfulle relisjene er hjertet av indonesisk matlaging, og du vil lære å lage dem fra bunnen av.

En kokebok som inspirerer

Med lettfattelige teknikker og ingredienser som er enkle å få tak i, er Coconut & Sambal ikke bare en samling oppskrifter; det er en opplevelse. Hver oppskrift er vevd sammen med beguiling historier om livet på øyene og vakker reisefotografi som lyser opp den fantastiske, kanskje litt ukjente, indonesiske matkulturen.

Så, hva venter du på? Det er på tide å utforske Indonesia, starte med Laras duftende kyllingsuppe, eksperimentere med forskjellige smakskombinasjoner ved å dyppe alt i sambal, og avslutte kvelden med hennes kokos- og pandan-svampkake.

Gjør deg klar for en smakfull reise

Denne kokeboken er ikke bare for de som elsker å lage mat - det er også perfekt for alle som ønsker å udødeliggjøre smaken av Indonesia på tallerkenen. Med Coconut & Sambal Av Lara Lee ved din side, vil du garantert imponere venner og familie med autentiske indonesiske måltider hver eneste gang.

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnLee Lara Coconut & Sambal
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 331,63 den billigste prisen for Coconut & Sambal Av Lara Lee blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste reise for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
221,-
Gjennomsnittspris:
334,-
Høyeste pris:
364,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig