Mat

Mat

Mat. I tillegg til ca. 35 oppskrifter serverer denne boken de viktigste basiskunnskapene om hvordan laks og ørret bør tilberedes. Forfatteren gir de grunnleggende rådene om behandling av råvarene, og om kniver, kjeler og annet relevant utstyr som er relevant når du skal tilberede laks og ørret. Dessuten får leseren en instruk......
fra 149,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Mat. I tillegg til ca. 35 oppskrifter serverer denne boken de viktigste basiskunnskapene om hvordan laks og ørret bør tilberedes. Forfatteren gir de grunnleggende rådene om behandling av råvarene, og om kniver, kjeler og annet relevant utstyr som er relevant når du skal tilberede laks og ørret. Dessuten får leseren en instruktiv gjennomgang av viktige teknikker når fisken skal tilberedes, og om hvordan man går fram når det viktige tilbehøret skal lages, som for eksempel salater og gode basissauser. Kombinasjon av basiskunnskap og de mange anvendelige og spennende oppskriftene - både for tirsdagsmiddagen, søndagsmenyen og de store anledningene - gjør denne boken til en spesiell og brukervennlig kokebok. Boken inneholder dessuten anbefalinger om hvilke viner som er spesielt vellykkete i kombinasjon med de ulike fiskerettene. Dette er bruksboka om laks og ørret, som presenterer oppskrifter og nyttestoff på en delikat, inspirerende og ikke minst lærerik måte. "Laks og ørret - helt enkelt" er skrevet av Fredrik Hald (39 år), som i 2001 ble kåret til Årets kjøkkensjef. Han er daglig leder/ chef ved Neptun Restauranter i Bergen, hvor han har satt sitt kvalitetspreg på opplæring av unge kokker. Dette har ført til at lærlinger og kokker ved bedriften har vært vinnere av konkurranser i inn- og utland gjennom flere år. Han er Oldermann for Bergenskokkenes Mesterlaug og har mottatt en rekke utmerkelser for sitt arbeid. Forfattere: Fredrik Hald Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 88 ISBN: 9788276834093 Vekt: 540 g Forla Aschehoug & Co Innbindin Innbundet Utgitt: 2005 Veil. pris: 99 kr Kategori: Mat og drikke

Produktinformasjon

```html

Enten du er nybegynner eller proff, vil denne Mat-boken glede deg!

Oppdag hemmelighetene bak delikate fiskeretter med "Mat". Denne inspirerende boken gir deg de viktigste basiskunnskapene om hvordan du tilbereder laks og ørret på en enestående måte. Enten du vil imponere gjester på søndagsmiddagen eller lage noe enkelt til tirsdagskosen, har denne boken noe for alle.

Hva finner du i "Mat"?

  • 35 spennende oppskrifter: Fra hverdagsmiddager til festmåltider, det er noe for enhver anledning.
  • Detaljerte tilberedningsanvisninger: Lær hvordan du håndterer råvarene riktig - fra den perfekte kniven til riktig utstyr.
  • Teknikker for nybegynnere: Gå igjennom viktige tilberedningsteknikker for fisk og tilbehør.
  • Vinkombinasjoner: Få anbefalinger på hvilke viner som passer perfekt til rettene dine.

Mer enn bare en kokebok - "Mat" er en reise!

Forfatteren, Fredrik Hald, en anerkjent kjøkkensjef med flere utmerkelser, deler sine erfaringer og tips i en lettfattelig stil. Med 88 sider fylt med kunnskap og inspirasjon, blir denne boken din go-to-guide for alt som har med fiskemat å gjøre. Forbered deg på å bli bosatt i kjøkkenet, og skap deilige minner med restaurantkvalitet hjemme!

Utgitt av Aschehoug & Co i 2005, har denne innbundne boken fått en veil. pris på 99 kr. Gå ikke glipp av sjansen til å berike matlagingen din med "Mat"!

```

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnMat
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 149,- den billigste prisen for Mat blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
149,-
Gjennomsnittspris:
149,-
Høyeste pris:
149,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Tilgjengelig