Oppdag kunsten av baking med Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom, en inspirerende og hjertevarmende bakebok skrevet av Morten Schakenda og John Rørdam. Denne boken tar deg med på en reise fra kjøkkenet til bakeriet i Lom, hvor du får ta del i Morten Schakendas personlige fortellinger, oppskrifter og hemmelighetene bak de lekreste brødene.
Morten Schakenda, anerkjent kokk fra flere topprestauranter, har valgt å følge sin lidenskap for baking. Hans erfaring fra faget skinner gjennom de fristende oppskriftene han deler. I boken får du ikke bare fantastiske oppskrifter, men også historiene fra menneskene han møter i og rundt bakeriet i Lom. Du vil lære hvordan en drøm kan bli virkelighet, og kanskje finne inspirasjon til å bake selv.
Boken er ikke bare en oppskriftsbok; den er en opplevelse. Nye bakeentusiaster og erfarne bakere vil finne glede i de enkle, men smakfulle oppskriftene. Her kan du forvente:
Med Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter vil du bli inspirert til å ta på deg bakerhanskene og skape minneverdige stunder i ditt eget kjøkken. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren baker, denne boken vil garantert fylle hjemmet ditt med duften av nybakt brød og glede. Skaff deg et eksemplar i dag og la bakingen begynne!
Produktnavn | Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom av John Rørdam, Morten Schakenda |
Merke | Aschehoug & Co |