Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom av John Rørdam, Morten Schakenda

Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom Av John Rørdam, Morten Schakenda

'Beste norske kokebok 2009'Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende opp...... Les mer...
Vi beklager, men vi har ikke et aktivt tilbud for øyeblikket.

Produktinformasjon

Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter

Oppdag kunsten av baking med Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom, en inspirerende og hjertevarmende bakebok skrevet av Morten Schakenda og John Rørdam. Denne boken tar deg med på en reise fra kjøkkenet til bakeriet i Lom, hvor du får ta del i Morten Schakendas personlige fortellinger, oppskrifter og hemmelighetene bak de lekreste brødene.

Om Forfatteren

Morten Schakenda, anerkjent kokk fra flere topprestauranter, har valgt å følge sin lidenskap for baking. Hans erfaring fra faget skinner gjennom de fristende oppskriftene han deler. I boken får du ikke bare fantastiske oppskrifter, men også historiene fra menneskene han møter i og rundt bakeriet i Lom. Du vil lære hvordan en drøm kan bli virkelighet, og kanskje finne inspirasjon til å bake selv.

Kjappe Fakta

  • Forlag: Aschehoug & Co
  • Utgivelsesår: 2009
  • Antall sider: 192
  • ISBN: 9788203237157
  • Vekt: 1275 g
  • Innbinding: Innbundet

Hva Du Får Ut Av Boken

Boken er ikke bare en oppskriftsbok; den er en opplevelse. Nye bakeentusiaster og erfarne bakere vil finne glede i de enkle, men smakfulle oppskriftene. Her kan du forvente:

  • Detaljerte oppskrifter som er enkle å følge for alle
  • Fortellinger som vekker minner og gir kontekster til oppskriftene
  • Tips og triks for å mestre bakingen hjemme
  • En dose nostalgi kombinert med moderne baketeknikker

Konklusjon

Med Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter vil du bli inspirert til å ta på deg bakerhanskene og skape minneverdige stunder i ditt eget kjøkken. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren baker, denne boken vil garantert fylle hjemmet ditt med duften av nybakt brød og glede. Skaff deg et eksemplar i dag og la bakingen begynne!

Spesifikasjon

Produkt
Produktnavn Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom av John Rørdam, Morten Schakenda
Merke Aschehoug & Co

Populære produkter

Pris og prishistorikk