Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom Av John Rørdam, Morten Schakenda

Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom Av John Rørdam, Morten Schakenda

'Beste norske kokebok 2009'Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende opp......
fra 330,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom, Veldig pen bok / som ny
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom, Veldig pen bok / som ny
Siste kjente pris:
330,-
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom. "Beste norske kokebok 2009" Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm. Morten Schakenda er utdannet kokk og har jobbet på restauranter som Jan's Mat og Vinhus, D'Artagnan og Bagatelle. Han var med på å starte Terra Bar & Restaurant, jobbet med Harald Osa på Holmenkollen Restaurant, var mange år på Gastronomisk Institutt og på Kokkelandslaget før han begynte som lærling ved Åpent Bakeri. Etter to år flyttet han til Lom og etablerte Bakeriet. "Brukt som kokebok: Så rett på sak at du faktisk kommer til å bake herlighetene. Lest som kokebok: Er den innsatt med lukten av nybakt brød, eller bare virker det sånn?" Yngve Ekern, Aftenposten Forfattere: Morten Schakenda, John Rørdam Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 192 ISBN: 9788203237157 Vekt: 1275 g Forla Aschehoug & Co Innbindin Innbundet Utgitt: 2009 Veil. pris: 599 kr Kategori: Mat og drikke
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom, Veldig pen bok / som ny
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom, Veldig pen bok / som ny
Siste kjente pris:
588,-
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom. "Beste norske kokebok 2009" Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm. Morten Schakenda er utdannet kokk og har jobbet på restauranter som Jan"s Mat og Vinhus, D"Artagnan og Bagatelle. Han var med på å starte Terra Bar & Restaurant, jobbet med Harald Osa på Holmenkollen Restaurant, var mange år på Gastronomisk Institutt og på Kokkelandslaget før han begynte som lærling ved Åpent Bakeri. Etter to år flyttet han til Lom og etablerte Bakeriet. "Brukt som kokebok: Så rett på sak at du faktisk kommer til å bake herlighetene. Lest som kokebok: Er den innsatt med lukten av nybakt brød, eller bare virker det sånn?" Yngve Ekern, Aftenposten Forfattere: Morten Schakenda, John Rørdam Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 192 ISBN: 9788203237157 Vekt: 1275 g Forla Aschehoug & Co Innbindin Innbundet Utgitt: 2009 Veil. pris: 599 kr Kategori: Mat og drikke

Produktinformasjon

Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter

Oppdag kunsten av baking med Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom, en inspirerende og hjertevarmende bakebok skrevet av Morten Schakenda og John Rørdam. Denne boken tar deg med på en reise fra kjøkkenet til bakeriet i Lom, hvor du får ta del i Morten Schakendas personlige fortellinger, oppskrifter og hemmelighetene bak de lekreste brødene.

Om Forfatteren

Morten Schakenda, anerkjent kokk fra flere topprestauranter, har valgt å følge sin lidenskap for baking. Hans erfaring fra faget skinner gjennom de fristende oppskriftene han deler. I boken får du ikke bare fantastiske oppskrifter, men også historiene fra menneskene han møter i og rundt bakeriet i Lom. Du vil lære hvordan en drøm kan bli virkelighet, og kanskje finne inspirasjon til å bake selv.

Kjappe Fakta

  • Forlag: Aschehoug & Co
  • Utgivelsesår: 2009
  • Antall sider: 192
  • ISBN: 9788203237157
  • Vekt: 1275 g
  • Innbinding: Innbundet

Hva Du Får Ut Av Boken

Boken er ikke bare en oppskriftsbok; den er en opplevelse. Nye bakeentusiaster og erfarne bakere vil finne glede i de enkle, men smakfulle oppskriftene. Her kan du forvente:

  • Detaljerte oppskrifter som er enkle å følge for alle
  • Fortellinger som vekker minner og gir kontekster til oppskriftene
  • Tips og triks for å mestre bakingen hjemme
  • En dose nostalgi kombinert med moderne baketeknikker

Konklusjon

Med Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter vil du bli inspirert til å ta på deg bakerhanskene og skape minneverdige stunder i ditt eget kjøkken. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren baker, denne boken vil garantert fylle hjemmet ditt med duften av nybakt brød og glede. Skaff deg et eksemplar i dag og la bakingen begynne!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnMorten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom av John Rørdam, Morten Schakenda
MerkeAschehoug & Co

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 330,- den billigste prisen for Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom Av John Rørdam, Morten Schakenda blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
330,-
Gjennomsnittspris:
330,-
Høyeste pris:
330,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Ikke tilgjengelig