Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom Av John Rørdam, Morten Schakenda

Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom Av John Rørdam, Morten Schakenda

'Beste norske kokebok 2009'Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake. Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende opp......
fra 570,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Brukt
Frakt og levering

Produktinformasjon

Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter

Oppdag kunsten av baking med Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom, en inspirerende og hjertevarmende bakebok skrevet av Morten Schakenda og John Rørdam. Denne boken tar deg med på en reise fra kjøkkenet til bakeriet i Lom, hvor du får ta del i Morten Schakendas personlige fortellinger, oppskrifter og hemmelighetene bak de lekreste brødene.

Om Forfatteren

Morten Schakenda, anerkjent kokk fra flere topprestauranter, har valgt å følge sin lidenskap for baking. Hans erfaring fra faget skinner gjennom de fristende oppskriftene han deler. I boken får du ikke bare fantastiske oppskrifter, men også historiene fra menneskene han møter i og rundt bakeriet i Lom. Du vil lære hvordan en drøm kan bli virkelighet, og kanskje finne inspirasjon til å bake selv.

Kjappe Fakta

  • Forlag: Aschehoug & Co
  • Utgivelsesår: 2009
  • Antall sider: 192
  • ISBN: 9788203237157
  • Vekt: 1275 g
  • Innbinding: Innbundet

Hva Du Får Ut Av Boken

Boken er ikke bare en oppskriftsbok; den er en opplevelse. Nye bakeentusiaster og erfarne bakere vil finne glede i de enkle, men smakfulle oppskriftene. Her kan du forvente:

  • Detaljerte oppskrifter som er enkle å følge for alle
  • Fortellinger som vekker minner og gir kontekster til oppskriftene
  • Tips og triks for å mestre bakingen hjemme
  • En dose nostalgi kombinert med moderne baketeknikker

Konklusjon

Med Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter vil du bli inspirert til å ta på deg bakerhanskene og skape minneverdige stunder i ditt eget kjøkken. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren baker, denne boken vil garantert fylle hjemmet ditt med duften av nybakt brød og glede. Skaff deg et eksemplar i dag og la bakingen begynne!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnMorten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom av John Rørdam, Morten Schakenda
MerkeAschehoug & Co

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 570,- den billigste prisen for Morten Schakenda Om Boller, Brød Og Tilfeldigheter Fra Bakeriet I Lom Av John Rørdam, Morten Schakenda blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.