Omakase Av Gunnar Garfors, Vladimir Pak

Omakase Av Gunnar Garfors, Vladimir Pak

Japan har et av verdens sunneste og beste kjøkken. Det er også et av de enkleste å beherske, noe som er grunnen til at stadig flere får øynene opp for de mange eksepsjonelle rettene fra Østen. Fersk wasabi og japanske sauser selges i stadig flere norske matbutikker. Råvaretilgangen i Japan og i Norge er dessuten ganske lik, a......
fra 392,88
Tilgjengelig i 3 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Japan har et av verdens sunneste og beste kjøkken. Det er også et av de enkleste å beherske, noe som er grunnen til at stadig flere får øynene opp for de mange eksepsjonelle rettene fra Østen. Fersk wasabi og japanske sauser selges i stadig flere norske matbutikker. Råvaretilgangen i Japan og i Norge er dessuten ganske lik, alt ligger derfor til rette for at japansk mat kan være et fullgodt hverdagsalternativ her hjemme. <br/> <br/>Vladimir Pak driver Michelin-restauranten Omakase by Vladimir Pak. Han er i tillegg verdensmester i sushi og goodwill-ambassadør for formidling av japansk mat. I denne boken har han samlet en rekke enkle og inspirerende oppskrifter som vil gjøre det lett å briljere på kjøkkenet og imponere gjestene. <br/> <br/>Pak lærer oss å lage sushi og maki. Han bruker tradisjonelle ingredienser i oppskriftene på sprøstekt kylling (karaage) og panerte svinekoteletter (tonkatsu). Men han leker seg også med råvarer som elg, reinsdyr og hval. Og selvfølgelig får vi en grundig innføring i hvordan man tilbereder ris, den kanskje viktigste komponenten i det japanske kjøkkenet. <br/> <br/>Fotografiene er tatt av Haakon Hoseth.
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Japan har et av verdens sunneste og beste kjøkken. Det er også et av de enkleste å beherske, noe som er grunnen til at stadig flere får øynene opp for de mange eksepsjonelle rettene fra Østen. Fersk wasabi og japanske sauser selges i stadig flere norske matbutikker. Råvaretilgangen i Japan og i Norge er dessuten ganske lik, alt ligger derfor til rette for at japansk mat kan være et fullgodt hverdagsalternativ her hjemme. Vladimir Pak driver Michelin-restauranten Omakase by Vladimir Pak. Han er i tillegg verdensmester i sushi og goodwill-ambassadør for formidling av japansk mat. I denne boken har han samlet en rekke enkle og inspirerende oppskrifter som vil gjøre det lett å briljere på kjøkkenet og imponere gjestene. Pak lærer oss å lage sushi og maki. Han bruker tradisjonelle ingredienser i oppskriftene på sprøstekt kylling (karaage) og panerte svinekoteletter (tonkatsu). Men han leker seg også med råvarer som elg, reinsdyr og hval. Og selvfølgelig får vi en grundig innføring i hvordan man tilbereder ris, den kanskje viktigste komponenten i det japanske kjøkkenet. Fotografiene er tatt av Haakon Hoseth.
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Japan har et av verdens sunneste og beste kjøkken. Det er også et av de enkleste å beherske, noe som er grunnen til at stadig flere får øynene opp for de mange eksepsjonelle rettene fra Østen. Fersk wasabi og japanske sauser selges i stadig flere norske matbutikker. Råvaretilgangen i Japan og i Norge er dessuten ganske lik, alt ligger derfor til rette for at japansk mat kan være et fullgodt hverdagsalternativ her hjemme. Vladimir Pak driver Michelin-restauranten Omakase by Vladimir Pak. Han er i tillegg verdensmester i sushi og goodwill-ambassadør for formidling av japansk mat. I denne boken har han samlet en rekke enkle og inspirerende oppskrifter som vil gjøre det lett å briljere på kjøkkenet og imponere gjestene. Pak lærer oss å lage sushi og maki. Han bruker tradisjonelle ingredienser i oppskriftene på sprøstekt kylling (karaage) og panerte svinekoteletter (tonkatsu). Men han leker seg også med råvarer som elg, reinsdyr og hval. Og selvfølgelig får vi en grundig innføring i hvordan man tilbereder ris, den kanskje viktigste komponenten i det japanske kjøkkenet. Fotografiene er tatt av Haakon Hoseth.

Produktinformasjon

Oppdag det japanske kjøkken med Omakase Av Gunnar Garfors, Vladimir Pak

Å dykke ned i Omakase Av Gunnar Garfors, Vladimir Pak er som å ta en smakfull reise til hjertet av Japan, uten å forlate kjøkkenet ditt. Denne boken gir deg en glimrende mulighet til å mestre kunsten å lage tradisjonell japansk mat, fra sushi til mer eksplosive smaker.

Innholdet i boka

Kombinasjonen av Garfors' og Paks kreative tilnærming til matlaging gir leserne en variert opplevelse av det japanske kjøkken. Her kan du forvente:

  • Over 190 sider med inspirerende oppskrifter
  • Trinn-for-trinn veiledninger for sushi og maki
  • Oppskrifter med unike ingredienser som elg, reinsdyr og hval
  • Grunnleggende kunnskap om tilberedning av ris, den essensielle komponenten i japansk mat
  • Vakkert fotografi av Haakon Hoseth som gjør oppskriftene uimotståelige

Hvorfor velge Omakase?

Boken er perfekt for både nybegynnere og erfarne kokker som ønsker å utforske det japanske kjøkken. Du vil ikke bare lære å lage tradisjonelle retter som sprøstekt kylling (karaage) og panerte svinekoteletter (tonkatsu), men også bli inspirert til å eksperimentere med utvalgte råvarer fra Norge.

En bok for enhver anledning

Enten du planlegger en middagsselskap eller bare vil imponere venner og familie med dine kokkekunnskaper, vil Omakase Av Gunnar Garfors, Vladimir Pak bli din trofaste følgesvenn. Med en rekke oppskrifter tilpasset norske råvarer, vil du finne enkle løsninger på en kompleks matkultur.

Ikke nøl med å investere i Omakase; den kan bli din nøkkel til å åpne døren til en spennende verden av smaker og teknikker fra det japanske kjøkken. Velkommen til bordet — Japan venter på deg!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 392,88 den billigste prisen for Omakase Av Gunnar Garfors, Vladimir Pak blant 3 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
269,-
Gjennomsnittspris:
392,-
Høyeste pris:
392,88
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig