Wild Food Av Roger Phillips

Wild Food Av Roger Phillips

I can safely say that if I hadn't picked up this book some twenty years ago I wouldn't have eaten as well, or even lived as well, as I have. It inspired me then and it inspires me now' Hugh Fearnley-WhittingstalWild food is all around us, growing in our hedgerows and fields, along river banks and seashores, eve......
fra 305,38
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<p><b>An authoritative and beautifully illustrated book on wild food and foraging by one of the leading experts.<br><br>'I can safely say that if I hadn't picked up this book some twenty years ago I wouldn't have eaten as well, or even lived as well, as I have. It inspired me then and it inspires me now' – Hugh Fearnley-Whittingstal</b><br><br>Wild food is all around us, growing in our hedgerows and fields, along river banks and seashores, even on inhospitable moorland. In Roger Phillips and Martyn Rix's <i>Wild Food</i>, hundreds of these plants are clearly identified, with colour photography and a detailed description.<br><br>This definitive guide also gives us fascinating information on how our ancestors would have used the plant as well as including over 100 more modern recipes for delicious food and drinks. From berries, herbs and mushrooms to wild vegetables, salad leaves, seaweed and even
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
I can safely say that if I hadn't picked up this book some twenty years ago I wouldn't have eaten as well, or even lived as well, as I have. It inspired me then and it inspires me now' Hugh Fearnley-WhittingstalWild food is all around us, growing in our hedgerows and fields, along river banks and seashores, even on inhospitable moorland. In Roger Phillips and Martyn Rix's Wild Food, hundreds of these plants are clearly identified, with colour photography and a detailed description.This definitive guide also gives us fascinating information on how our ancestors would have used the plant as well as including over 100 more modern recipes for delicious food and drinks. From berries, herbs and mushrooms to wild vegetables, salad leaves, seaweed and even bark, this book will inspire you to start cooking with nature's free bounty.

Produktinformasjon

Oppdag Naturlige Skatter med Wild Food Av Roger Phillips

Wild Food Av Roger Phillips er en uunnværlig guide for alle som ønsker å utforske og forstå de mange delikatessene som naturen har å by på. Denne vakkert illustrerte boken er skrevet av en anerkjent ekspert på området og gir deg en dypere innsikt i foragingens verden.

En Enkel Tilnærming til Foraging

Har du noen gang tenkt over hvor mange spiselige planter som vokser rett utenfor døren din? Med Wild Food får du:

  • Hundrevis av identifiserte planter: Med detaljerte beskrivelser og vakre fargebilder.
  • Historie og bruk: Fascinerende informasjon om hvordan våre forfedre benyttet disse plantene.
  • Moderne oppskrifter: Over 100 deilige oppskrifter på mat og drikke laget med ville ingredienser.

Skap Matglede med Wild Food

Boken tar deg med på en kulinarisk reise, hvor du lærer å lage alt fra saftige bærretter til smakfulle urtesalater og kreative retter med sopp. Tenk deg følelsen av å høste dine egne ingredienser fra naturen, kombinert med oppskrifter som får smaksløkene til å danse!

Hvorfor Velge Wild Food Av Roger Phillips?

Enten du er en erfaren forager eller nybegynner, vil denne boken være din beste venn i naturen. Med brukervennlighet som fokuserer på både nytte og glede, gir den deg selvtilliten til å navigere i de ville landskapene rundt deg. Så, er du klar for å oppdage ville skatter?

Spesifikasjon

Generelt
Sett
Nei
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 305,38 den billigste prisen for Wild Food Av Roger Phillips blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste kunst og kultur for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
209,-
Gjennomsnittspris:
302,-
Høyeste pris:
305,38
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig