Provence: vinen, maten og landskapet, Veldig pen bok / som ny

Provence: vinen, maten og landskapet, Veldig pen bok / som ny

Provence: vinen, maten og landskapet. Provence er et herlig, solfylt drømmeland, som byr på noen av Frankrikes mest storslåtte landskaper. helt fra det blinkende, azurblå Middelhavet til de stille landsbyene på klippetoppene høyt oppe i fjellene. Her finnes et praktfullt landkjøkken og et enormt utvalg av deilige viner. Denne......
fra 250,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Provence: vinen, maten og landskapet. Provence er et herlig, solfylt drømmeland, som byr på noen av Frankrikes mest storslåtte landskaper. helt fra det blinkende, azurblå Middelhavet til de stille landsbyene på klippetoppene høyt oppe i fjellene. Her finnes et praktfullt landkjøkken og et enormt utvalg av deilige viner. Denne rikt illustrerte boken forteller om det uberørte Provence, om vinområdene og det lokale kjøkkenet. et nøysomt solskinnskjøkken som først og fremst er berømt på grunn av de enkle og sunne råvarene. oliven, olivenolje, grønnsaker, fisk, hvitløk og viltvoksende krydderurter. Første del av boken er en reise gjennom de provençalske vinregionene fra Nice i øst til Les Beaux i vest. Gjennomgangen av vinområdene ledsages av praktiske oversiktskart og adresser til om lag 200 av de beste vingårdene. Bokens andre del handler om maten og det provençalske kjøkkenet og inneholder mer enn 80 oppskrifter på noen av de mest klassiske rettene som for eksempel salade niçoise, ratatouille, boulliabaisse, pissaladière, daube og lekre desserter som nougat noir og tarte aux abricots. Forfattere: Lars Boesgaard Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 448 ISBN: 9788203226007 Vekt: 2330 g Forla Aschehoug & Co Innbindin Innbundet Utgitt: 2001 Veil. pris: 499 kr Kategori: Mat og drikke

Produktinformasjon

Oppdag Provence: vinen, maten og landskapet

Er du klar for å bli transportert til et solfylt drømmeland? Boken Provence: vinen, maten og landskapet, Veldig pen bok / som ny er din perfekte følgesvenn på en smakfull reise gjennom en av Frankrikes mest ikoniske regioner. Denne rikt illustrerte boken, skrevet av Lars Boesgaard, gir deg en grundig innføring i de naturskjønne landskapene, deilige vinene og det uimotståelige lokale kjøkkenet. En fest for både øynene og magen!

En smakfull reise

Med over 80 oppskrifter på klassiske retter som salade niçoise, ratatouille, og bouillabaisse, får du muligheten til å lage disse herlige provençalske rettene hjemme. Tenk deg å dele en middagsopplevelse med venner og familie, der du serverer retter laget fra bunnen av med friske, lokale råvarer.

Hva du kan forvente:

  • 448 sider fullpakket med inspirasjon og kunnskap
  • En grundig utforskning av Provence-områdets vinregioner – fra Nice til Les Beaux
  • Praktiske oversiktskart og adresser til ca. 200 vingårder
  • Flotte illustrasjoner som tar deg med på en visuell reise i Provence

Detaljer om boken

Utgave: 1. utg.
Språk: Norsk (Bokmål)
ISBN: 9788203226007
Vekt: 2330 g
Innbinding: Innbundet
Utgitt av: Aschehoug & Co
Veil. pris: 499 kr

Svært pen og nærmest som ny, er dette en bok du ikke vil gå glipp av, enten du er en vinelsker, gourmetkokk eller bare en som drømmer om Provence. La deg inspirere av de solfylte landskapene, smakfull maten og de fantastiske vinene – det er på tide å gjøre dine smaksløker glade!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnProvence: vinen, maten og landskapet, Veldig pen bok / som ny
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 250,- den billigste prisen for Provence: vinen, maten og landskapet, Veldig pen bok / som ny blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
250,-
Gjennomsnittspris:
250,-
Høyeste pris:
250,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Tilgjengelig