Produktinformasjon
Alle vil vel ha pizza? Du kan lage opp til 12 deilige pizzaer i den profesjonelle pizzaovnen med to bakekamre med pizzaovnen RC-POB66 fra Royal Catering. Dermed trenger ikke kundene dine å vente lenge på pizzaen sin. Denne modellen fra Royal Catering er perfekt til cafeer, pizzarestauranter og fastfood-restauranter. Under pizzabakingen er det viktig med riktig varme, derfor er det mulig å stille over- og undervarme separat fra hverandre i begge bakekamrene fra 45 °C til 455 °C ved hjelp av dreieknappen. Dette sikrer en tynn og sprø skorpe på steinplaten og at ost som mozzarella smelter. Den elektriske pizzaovnen har et termometer som indikerer når den optimale temperaturen er nådd. Du kan plassere opptil seks pizzaer som måler 32 cm i diameter i hvert kammer, noe som betyr at du kan bake opptil 12 pizzaer om gangen i denne pizzaovnen. "Molto bene!" Bakekammeret når raskt ønsket temperatur takket være de seks varmeelementene med 1200 W hver for toppvarme og samme antall for bunnvarme. Steinplatene sikrer optimal varmefordeling på pizzadeigen og garanterer at smaken blir som en ekte steinovnspizza. Kammeret på 66 x 99 x 14 cm gir nok plass til å plassere pizzaene i ovnen og å ta de ut ved hjelp av en pizzaspade. Vindu og belysningen gjør at du kontinuerlig kan overvåke pizzaene dine i begge kamrene. Pizzaovnens hus er laget av rustfritt stål og belagt stål. Disse materialene tåler selv store belastninger og er ekstremt enkle å rengjøre. Ovnen er isolert med steinull for å sikre at ingen varme går tapt. Varmeelementene kan brukes igjen og igjen uten å miste sin høye ytelse. Den profesjonelle pizzaovnen drives av en 400 V strømforsyning.