Salt And The Art Of Seasoning Av James Strawbridge

Salt And The Art Of Seasoning Av James Strawbridge

''A cure and a tonic...a wonderfully gritty book, full of recipes I''d happily bring to the table.'' Gill Meller, author of Outside''&l......
fra 366,63
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<p><strong>''A cure and a tonic...a wonderfully gritty book, full of recipes I''d happily bring to the table.''</strong><span> Gill Meller, author of </span><em><span>Outside</span></em></p><p><strong><em>''</em></strong><strong>[A]</strong><strong>worthy and inspirational homage to the most essential ingredient in our pantry.''</strong><span> Tom Hunt, author of</span><em><span> Eating for Pleasure, People & Planet</span></em></p><p><strong>¿[The] recipe book that will make all your other recipe books taste better.¿</strong><em><span>The Telegraph</span></em></p><p><span><strong>''A paean to the transformative effects of natural salts.'' </strong></span><em><span>The Observer</span></em></p><p><span>A precious and ancient resource used for thousands of years around the world,
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
*As Seen on BBC One's Strawbridge Over the Drawbridge!Understanding how to use salt can make or break a dish. Salt and the Art of Seasoning will not only help you master your use of seasoning, but it will allow you to reimagine how you cook, cure and work with salt in your kitchen - elevating your flavours to a whole new level. Includes over 100 salt-inspired recipes!Salt is extraordinary.A fundamental, ancient resource used for thousands of years around the world, it is the one essential ingredient that transforms all cookin elevating flavours from good to great, to unforgettable. In this stunning new cookbook, chef, TV presenter, food photographer and sustainable living expert James Strawbridge shares with you the fundamentals of this artisan ingredient: from distinctive flavour notes and profiles of different salts found around the world, to brilliantly useful techniques - such as brining, baking, charring, fermenting and preserving. Inside, you'll also find:The Science of TasteA Salt Sommelier's GuideHow to measure 'to taste' and season correctlySalt Craft - from curing to blocking to bakingOver 100 recipes - from drinks to dessertsSalt and the Art of Seasoning will show you how to choose the right type of salt for the right type of dish, how to add it at the right time and in the right amount.James shares techniques such as using salt to pickle, cure and ferment as well as making your own flavoured or smoked salts to bring out all sorts of previously hidden flavours. James has also crafted salt-inspired recipes to help you use salt in more creative, healthy and delicious ways. Recipes include:Brined chickenCornish salted sardinesEuropean-style sour picklesNative American cured fishKimchi fried rice8 essential flavoured saltsSmoked salted butterFocacciaSmoked toddyAnd more!Salt and the Art of Seasoning takes you on an unforgettable journey exploring salt's long role in food throughout the world and human history - while teaching you how to best use this fundamental spice tonight to make your meal sing.

Produktinformasjon

Oppdag Magien med Salt And The Art Of Seasoning Av James Strawbridge

Salt And The Art Of Seasoning er ikke bare en kokebok; det er en reise inn i smakens fascinerende verden. Denne boka lærer deg viktigheten av salt i matlaging og viser deg hvordan du kan bruke det til å forvandle dine retter fra gode til uforglemmelige. Med over 100 inspirerende oppskrifter som tar deg fra forretter til desserter, vil du garantert finne noe som frister.

Hva Kan Du Forvente?

  • Allsidig Bruk: Lær alt om brining, baking, fermentering og konservering med salt.
  • Ekspert Innblikk: James Strawbridge, kokk, TV-presenter og bærekraftsekspert, deler sine råd om hvordan du velger og bruker forskjellig salt for å maksimere smaken.
  • Fascinerende Teknikker: Oppdag kunsten å lage dine egne smaksatte eller røyksalt, og hvordan du kan bruke salt til å syre, konservere og marinere ingredienser.
  • Vitenskapen Bak Smak: En enkel guide til å forstå hvordan salt påvirker smak og tekstur i maten.
  • Inspirerende Oppskrifter: Fra covid-perfect brined chicken til smakfull kimchi-fried rice, og til og med smoked salted butter – oppdag hvordan salt kan heve enhver rett.

Fordelene med Salt And The Art Of Seasoning

Enten du er en nybegynner på kjøkkenet eller en veteran som ønsker å perfeksjonere dine teknikker, denne boka vil forandre hvordan du ser på matlaging. Du vil lære å:

  • Finne den rette typen salt til forskjellige typer retter.
  • Legge salt til retter på det riktige tidspunktet for maksimal effekt.
  • Bruke salt på innovative måter for å skape nye smaker.

Med Salt And The Art Of Seasoning vil matlagingen din ikke bare bli mer kreativ, men også mer tilfredsstillende. Så hvorfor ikke ta steget og la denne boka berike kjøkkenopplevelsen din? Hvem vet, kanskje du oppdager en ny storhet i dine egne kulinariske ferdigheter!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnSalt and the Art of Seasoning av James Strawbridge
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 366,63 den billigste prisen for Salt And The Art Of Seasoning Av James Strawbridge blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
227,-
Gjennomsnittspris:
362,-
Høyeste pris:
366,63
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig