Sesongkokeboka

Sesongkokeboka

Den erfarne gartner-gastronomen Elisabeth Fagerland har i denne boken samlet enkle, varierte og spennende hverdagsretter fra hele verden, laget med norske, kortreiste grønnsaker i sesong. I tillegg viser hun oss hvordan enkel kunnskap om grunnsmakene, tekstur og farger kan gjøre oss tryggere og mer fleksible på kjøkkenet.Her......
fra 549,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Med lyset om våren våkner både åkeren og menneskene til liv, og vi lengter etter smaken av ferske grønnsaker. På sensommeren og høsten bugner åkeren i alle slags farger, men hva skal vi lage av alt det gode og delvis uvante? Og hvordan skal vi ta vare på maten og smakene gjennom sesongene?<br><br>Den erfarne gartner-gastronomen Elisabeth Fagerland har i denne boken samlet enkle, varierte og spennende hverdagsretter fra hele verden, laget med norske, kortreiste grønnsaker i sesong. I tillegg viser hun oss hvordan enkel kunnskap om grunnsmakene, tekstur og farger kan gjøre oss tryggere og mer fleksible på kjøkkenet.<br>Her lærer du hvordan du lett kan å oppfylle både kostholdsråd og bærekraftsmål, samtidig som boka hjelper deg å handle mer lokal mat, noe som gir økt norsk selvforsyning.<br><br>Oppskriftene i boka er sortert etter sesong og grønnsak, og er tilpasset slik at den fungerer om du bor langt i nord eller sør i landet. Rettene er grønnsakssentrert, men Fagerland har også tatt med et knippe oppskrifter med kjøtt og fisk.<br>Et nytt standardverk i det norske kjøkkenet.<br>
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Den erfarne gartner-gastronomen Elisabeth Fagerland har i denne boken samlet enkle, varierte og spennende hverdagsretter fra hele verden, laget med norske, kortreiste grønnsaker i sesong. I tillegg viser hun oss hvordan enkel kunnskap om grunnsmakene, tekstur og farger kan gjøre oss tryggere og mer fleksible på kjøkkenet.Her lærer du hvordan du lett kan å oppfylle både kostholdsråd og bærekraftsmål, samtidig som boka hjelper deg å handle mer lokal mat, noe som gir økt norsk selvforsyning.Oppskriftene i boka er sortert etter sesong og grønnsak, og er tilpasset slik at den fungerer om du bor langt i nord eller sør i landet. Rettene er grønnsakssentrert, men Fagerland har også tatt med et knippe oppskrifter med kjøtt og fisk.Et nytt standardverk i det norske kjøkkenet.]]>

Produktinformasjon

Oppdag Smakene i Sesongkokeboka

Med Sesongkokeboka tar du steget inn i en verden av ferske, lokale råvarer. Denne boken, laget av den anerkjente gartner-gastronomen Elisabeth Fagerland, er din ultimate følgesvenn på kjøkkenet, hvor du lærer å lage enkle, men smakfulle retter basert på hva naturen har å by på i løpet av året.

Enkle og Variert Oppskrifter

  • Ferske grønnsaker: Oppdag hvordan du kan utnytte sesongens grønnsaker i lekre retter.
  • Kosthold og bærekraft: Boken hjelper deg å velge lokalt og bærekraftig, noe som styrker norsk selvforsyning.
  • Organisert etter sesong: Oppskriftene er lett tilgjengelige og sortert etter sesong og grønnsak.
  • Tilpasset hele landet: uansett hvor du bor, vil du finne oppskrifter som passer for deg.

Gjør Kjøkkenet til Din Lege

Å lage mat med Sesongkokeboka handler ikke bare om å fylle tallerkenen; det handler om å fylle sjelen. Boken gir nevenyttige tips om hvordan du kan kombinere grunnsmaker, teksturer, og farger for å skape retter som ikke bare smaker godt, men også ser fantastiske ut. Den gjør deg tryggere på kjøkkenet, slik at du kan slå deg løs og eksperimentere med nye oppskrifter.

Et Must-Have for Alle Matelskere

Enten du er en erfaren kokk eller bare en ivrig amatør, vil Sesongkokeboka gi deg inspirasjonen du trenger for å utforske nye smaker og teknikker. Denne boken er mer enn en samling oppskrifter; det er en invitasjon til å omfavne sesongens rikdom og la hver middag bli en ny oppdagelse. La oss sammen skape minner med mat!

Gjør Din Matlaging Mer Bærekraftig

Invester i Sesongkokeboka og oppdag hvordan du kan ta del i den fantastiske reisen med matlaging, basert på det som er tilgjengelig i naturen. Perfekt for deg som ønsker å forbedre både helse og matsikkerhet. Grip muligheten til å bli mer selvforsynt og nyte de smaker som kun sesongen kan gi.

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 549,- den billigste prisen for Sesongkokeboka blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
549,-
Gjennomsnittspris:
549,-
Høyeste pris:
549,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig