The Meaning Of Rice Av Michael Booth

The Meaning Of Rice Av Michael Booth

**Shortlisted for the 2017 Andr¿imon Food and Drink Book Awards****Shortlisted for the 2018 Fortnum & Mason Food Book Award**''The next Bill Bryson.¿ New York TimesFood and trave......
fra 156,63
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<p><b>**Shortlisted for the 2017 Andr¿imon Food and Drink Book Awards**</b><br><b>**Shortlisted for the 2018 Fortnum & Mason Food Book Award**</b><br><br><b>''The next Bill Bryson.¿ <i>New York Times</i></b><br><br>Food and travel writer Michael Booth and his family embark on an epic journey the length of Japan to explore its dazzling food culture. They find a country much altered since their previous visit ten years earlier (which resulted in the award-winning international bestseller <i>Sushi and Beyond</i>). <br><br>Over the last decade the country¿s restaurants have won a record number of Michelin stars and its cuisine was awarded United Nations heritage status. The world¿s top chefs now flock to learn more about the extraordinary dedication of Japan¿s food artisans, while the country¿s fast foods ¿ ramen, sushi and yakitori ¿ have conquered the world. As well as the plaudits, Japan is also facing enormous challenges. Ironically, as Booth discovers, the future of Japan¿s culinary h
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
**Shortlisted for the 2017 Andre Simon Food and Drink Book Awards****Shortlisted for the 2018 Fortnum & Mason Food Book Award**'The next Bill Bryson.' New York TimesFood and travel writer Michael Booth and his family embark on an epic journey the length of Japan to explore its dazzling food culture. They find a country much altered since their previous visit ten years earlier (which resulted in the award-winning international bestseller Sushi and Beyond). Over the last decade the country's restaurants have won a record number of Michelin stars and its cuisine was awarded United Nations heritage status.The world's top chefs now flock to learn more about the extraordinary dedication of Japan's food artisans, while the country's fast foods - ramen, sushi and yakitori - have conquered the world. As well as the plaudits, Japan is also facing enormous challenges. Ironically, as Booth discovers, the future of Japan's culinary heritage is under threat.Often venturing far off the beaten track, the author and his family discover intriguing future food trends and meet a fascinating cast of food heroes, from a couple lavishing love on rotten fish, to a chef who literally sacrificed a limb in pursuit of the ultimate bowl of ramen, and a farmer who has dedicated his life to growing the finest rice in the world... in the shadow of Fukushima.

Produktinformasjon

Oppdag "The Meaning Of Rice Av Michael Booth"

Er du klar for en reise gjennom Japans majestetiske matlandskap? The Meaning Of Rice Av Michael Booth tar deg med på en fascinerende oppdagelsesferd som avdekker den unike kulturen rundt ris – en av verdens mest innflytelsesrike matvarer. I denne gripende boken vil du få et dypdykk i hvordan dette enkle kornet har formet ikke bare kjøkkenet, men også samfunnet og tradisjonene i Japan.

En Episk Matreise

Michael Booth, den anerkjente forfatteren og mat- og reiseeksperten, tar med seg familien på en eventyrlig ferd over Japan. Boken er shortlistet for 2017 Andre Simon Food and Drink Book Awards og 2018 Fortnum & Mason Food Book Award, noe som vitner om dens kvalitet og dybde.

  • Oppdag hvordan japansk mat har utviklet seg siden Booths sist besøk for ti år siden.
  • Lær om hvordan Japans restauranter har oppnådd rekordmange Michelin-stjerner.
  • Utviklingen av japansk hurtigmat, som ramen, sushi og yakitori, som nå er elsket verden over.

Fascinerende Mathelter

I The Meaning Of Rice møter du et galleri av mathelter; fra en lidenskapelig kokk som gir sitt alt for den perfekte ramen til en farmer som på tross av utfordringer, lager verdens fineste ris i skyggen av Fukushima. Denne boken gir ikke bare en smakfull reise, men utfordrer oss også til å reflektere over fremtiden for Japans kulinariske arv.

Hvorfor Du Bør Lese Denne Boken

  • Kombinerer humor og enkle, lettfattelige beskrivelser av komplekse mattradisjoner.
  • Viser frem den dype forbindelsen mellom mennesker og maten de lager.
  • Perfekt for matentusiaster, reiselystne sjeler, eller de som bare ønsker en god historie.

Er du klar for å dykke ned i matens verden som gjør Japan til et gastronomisk paradiset? Med The Meaning Of Rice Av Michael Booth vil du ikke bare lære, men også bli fascinert av reisen som venter. Sikre deg eksemplaret ditt i dag og bli med på denne smakfulle opplevelsen!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
SpråkEngelsk
SjangerKultur, Samfunn og politikk
FormatPocket
Generelt
Sett
Nei
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 156,63 den billigste prisen for The Meaning Of Rice Av Michael Booth blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste reise for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
143,2
Gjennomsnittspris:
158,-
Høyeste pris:
179,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig