Black Friday

Black Friday 2023 - Sammenlign tilbud under Black Week

Fredag 24. november 2023 er dagen det igjen er Black Friday, men hos mange er det mulig å få gode tilbud hele uken.

Under Black Friday kan du vente de beste tilbudene på alle mulig produkter. Dermed kan du for eksempel komme i gang med julehandelen, eller gjøre innkjøp du har tenkt på lenge.

Den årlige shoppedagen Black Friday havner alltid på fredagen etter Thanksgiving, som alltid faller på den fjerde torsdagen i november. Altså vil Black Friday alltid være en fredag mellom 23. og 29. november.

Black Friday som handledag stammer tilbake til USA på 60-tallet. Fredagen etter Thanksgiving er

Begrepet er knyttet til at handledagen sørger for at mange butikker igjen går med overskudd. Altså går fra "røde tall" til "svarte tall".

I 2010 var første gang Black Friday kom til Norge, og siden den gang blitt årets største salg, med flere og flere butikker som deltar. Flere butikker har utvidet til både Black Week og i noen tilfeller Black November.

I tillegg til Black Friday 24. november, har man netthandeldagen Cyber Monday 27. november.

Ikke nok med Black Friday-tilbud? Få med deg Black Week 2023

Hos mange butikker er det ikke bare gode tilbud under Black Friday, men hele uken. Du kan dermed finne Black Week-tilbud hele uken fra mandag 20. november 2023.

Noen butikker tjuvstarter også før dette, og kaller dette Black November.

Årets store salg er altså ikke begrenset til én dag. Noe som gjør at du kan slippe store køer i butikker og får mer fleksibilitet til å handle når du selv har tid. Men det vil også bety at det er mange tilbud å holde styr på.

Disse fordelene får du uansett når du handler på nett, og du trenger ikke å gå i fysiske butikker for å få med deg alle Black Week-tilbudene. Hos Prisradar er det også lett å få oversikt over tilbud og priser fra flere av butikkene.

Det å være i butikker når folk rundt deg stresser om å få med seg beste Black Friday-tilbud hjem, kan være med på å stresse deg også. Da kan du fort ta dårlige avgjørelser og plukke med deg ting du egentlig ikke trenger.

Du bør alltid sammenligne priser fra ulike butikker for å være sikker på at du får mest ut av den store dagen (eller uken).

Hva vil være på tilbud på Black Week?

Fra tidligere år har man sett at noen butikker har satt opp prisene før Black Week. Hos Prisradar kan du enkelt se prishistorikk på produkter og være sikker på at du finner fram til de beste tilbudene.

Her på siden har vi samlet alle de beste Black Friday og Black Week-tilbudene, men du kan også søke rundt på siden etter produktene du ønsker deg.

Hos Prisradar kan du få med gode tilbud under Black Week 2023. Med et utvalg på flere millioner produkter, er det ikke tvil om at du vil finne det du trenger hos oss.

Du kan finne varer på tilbud innenfor elektronikk, klær, kjøkkenutstyr, leker, møbler og andre populære varer. Hos Prisradar kan du søke opp både merker, produkter og kategorier.

Det er mye, og det kan være lett å la seg friste når det er så mange tilbud hele uken. En ting du gjør lurt i er å sette opp en liste over produkter du ønsker deg eller trenger gjennom hele året.

Sett også av litt tid til å finne alternativer til de produktene du tenker å handle, så er du sikret om det skulle vise seg om produktene du har sett deg ut ikke kommer på salg fredag 24. november 2023.

Etter Black Week kommer Cyber Monday 2023

I de senere årene har Cyber Monday vært en utvidelse av salget. Den lander på den første mandagen etter Black Friday. Cyber Monday 2023 havner dermed på 27. november.

Cyber Monday er, som navnet tilsier, en dag for netthandel. Du vil dermed finne gode tilbud på nett hele den dagen.

Det betyr ikke at du ikke vil finne gode tilbud på nett under Black Week eller Black Friday. Der Cyber Monday kun foregår på nett, vil du finne gode tilbud både på nett og i fysiske butikker under Black Friday 2023.

Fordelen med å handle på nett enten under Black Friday eller Cyber Monday, er blant annet at du slipper å forholde deg til åpningstider. Dessuten kan du sitte i ro og mak og sammenligne prisene hos ulike butikker når du velger å handle på nett.

Planlegg og kjøp julegaver under Black Week

Dersom du ønsker å spare penger på julegavehandelen, samtidig som du kan gi fine gaver, er det et godt tips å begynne tidlig.

Hent inn ønskelistene fra de du skal gi gaver til før Black Week eller Black Friday 2023, så vet du hvilke produkter du bør følge med på når salget er i gang.

Dersom du allerede vet hva du vil kjøpe, har du hos Prisradar mulighet til å sette opp prisvarsel på konkrete produkter. Da vil du få e-post når prisene på produktene du følger går ned, og du vil ikke gå glipp av gode tilbud.

Om det skulle vise seg at du ikke får rabatter på produkter du ønsker deg under Black Friday 2023, fortvil ikke, du vil garantert finne noe annet som passer.

Du kan også la prisvarselet stå og se om prisen faller senere. For eksempel under januarsalget etter jul. Da er du ekstra tidlig med julegavene neste år, eller kanskje som en forsinket julegave til deg selv?

Bli varslet om de beste Black Friday-tilbudene

Prisradar har flere funksjoner som hjelper deg å finne frem til de beste prisene under årets største salg.

Kom i gang tidlig med å sette prisvarsel på produktene du tenker å kjøpe, og få varsel om når priser går ned rett i innboksen din.

Du kan også opprette en bruker på våre sider for å legge inn produkter som favoritter, og komme tilbake til dem under Black Friday 2023.

Ved å bruke en prissammenligningstjeneste for Black Week og Black Friday 2023, vil du få oversikt over de ulike butikkene, og gjøre mer smarte og prisbevisste valg.

Sammenlign prisene fra flere av butikkene via Prisradar, og sørg for at du får mest mulig ut av årets største salg.

Ofte stilte spørsmål om Black Friday

Når er Black Friday 2023?

Black Friday 2023 er 24. november. Black Friday lander alltid på den fjerde fredagen i november.

Når er Black Week 2023?

Black Week 2023 starter mandag 20. november og varer til mandag 27. november. Slutten av Black Week markeres med Cyber Monday.

Når er Cyber Monday 2023?

Cyber Monday 2023 er 27. november. Det er alltid den første mandagen etter Black Friday.

Hva er Black Friday?

Black Friday er årets største salgsdag. Konseptet har sitt opphav i USA, men har i senere år også vokst seg stort i Norge

Hvor mye går prisene ned på Black Friday?

Det varierer fra vare til vare, og det er viktig å være oppmerksom på om førprisen har gått opp i ukene før salget. Bruk gjerne vår prisstatistikk for å være sikker på at du får en god pris.

Populære Merker

Populære butikker

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.