
101 Things I Learned In Culinary School Av Louis Eguaras, Matthew Frederick
Produktinformasjon
Oppdag Hemmelighetene i Kjøkkenet med 101 Things I Learned In Culinary School
Er du klar til å ta dine kokkekunnskaper til et nytt nivå? 101 Things I Learned In Culinary School av Louis Eguaras og Matthew Frederick er den perfekte guiden for både nybegynnere og erfarne kokker. Denne boken er en lettfattelig og illustrert innføring i mat, matlaging og den kulinariske profesjonen, skrevet av en tidligere kokk fra Det hvite hus!
Hva Gjør Denne Boken Spesiell?
Med en omfattende samling av kulinariske tips og teknikker, inneholder denne boken:
- Praktiske fremgangsmåter: Lær alt fra hvordan holde kniven riktig til hvordan kalibrere et termometer.
- Smaksforståelse: Få innblikk i hvordan man kan fremheve, akcentuere og balansere smaker.
- Matlagingens kunst: Forstå hvorfor vi elsker en sprø utside og en mør innside i maten.
- Vin og øl: En guide til å forstå etikettene og de grunnleggende ferdighetene i drikkeparing.
- Rett valg: Lær hvordan du kan begrense de utallige kulinariske alternativene til et håndterlig utvalg.
- Kjøkkenorganisering: Hvordan en profesjonell kjøkken blir organisert og drevet for maksimal effektivitet.
En Uunnværlig Ressurs for Matelskere
Enten du er en kulinarisk student, en hobbykokk, eller bare en besatt foodie, er 101 Things I Learned In Culinary School et must-have. Med 50% nytt materiale i denne reviderte utgaven, vil selv den mest erfarne gourmand oppdage nye og overraskende aspekter ved å lage mat.
Ikke vent! La deg inspirere av denne boken som er fullpakket med verdifulle innsikter og tips som vil forbedre dine ferdigheter på kjøkkenet. Blir du hekta på matlaging, eller ønsker du bare å lære litt mer? 101 Things I Learned In Culinary School er veien å gå!
Topplisten: Other Brand Mat og drikke


Spesifikasjon
Sett | Nei |
Språk | Engelsk |
Sjanger | Mat og drikke |
Typ | Papirbøker |
Populære produkter


Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 200,38 den billigste prisen for 101 Things I Learned In Culinary School Av Louis Eguaras, Matthew Frederick blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.