An Omelette and a Glass of Wine

An Omelette and a Glass of Wine

An Omelette and a Glass of Wine, offers 62 articles originally written by Elizabeth David between 1955 and 1984 for numerous publications including The Spectator, Gourmet magazine, Vogue, and The Sunday Times. This revered classic volume contains delightful explorations of food and cooking....
fra 200,38
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
An Omelette and a Glass of Wine, offers 62 articles originally written by Elizabeth David between 1955 and 1984 for numerous publications including The Spectator, Gourmet magazine, Vogue, and The Sunday Times. This revered classic volume contains delightful explorations of food and cooking.
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
An Omelette and a Glass of Wine, offers 62 articles originally written by Elizabeth David between 1955 and 1984 for numerous publications including The Spectator, Gourmet magazine, Vogue, and The Sunday Times. This revered classic volume contains delightful explorations of food and cooking, among which are the collection's namesake essay and other such gems as Syllabubs and Fruit Fools, Sweet Vegetables, Soft Wine, Pleasing Cheeses, and Whisky in the Kitchen. Her subjects range from the story of how her own cookery writing began to accounts of some restaurants in provincial France, of white truffles in Piedmont, wild risottos on the islands of the Venetian lagoon and odd happenings during rain-drenched seaside holidays in the British Isles.Here we can share her appreciation of books, people who influenced her, places she loved and the delicious meals she enjoyed. Some of the best essays are those about others who wrote about food such as Norman Douglas and Mrs Beeton. She writes so vividly that we can see, taste and even smell the dishes she describes.Many of these pieces, such as I'll Be with You in the Squeezing of a Lemon, from 1969 - about cooking with lemons - barely show their age. But even if they did, you wouldn't care, because of the rich store of information that David shares and the literary grace with which she imparts it. Some articles include recipes, but for the most part this is a volume nicely sized to curl up with or to take on a trip.Articles, book reviews and travel pieces, they will be new to many of her readers and a delight to all for their highly personal flavour. Jane Grigson praised it for including all the dishes most closely associated with her, Spiced Beef, Salted Welsh Duck and Syllabub. Her many admirers will cherish this new hardback edition for its 320 high quality pages casually interspersed with charming black and white illustrations and some photographs.It is a book sure to appeal to the 'Elizabeth David' book collector and readers coming to know Ms. David for the first time will marvel at her wisdom and grace.

Produktinformasjon

Oppdag 'An Omelette and a Glass of Wine'

Velkommen til en kulinarisk reise med An Omelette and a Glass of Wine, et skattkammer av 62 artikler skrevet av den legendariske Elizabeth David. Dette mesterverket fanger essensen av mat og vin gjennom øynene til en av de mest innflytelsesrike matforfatterne i vår tid. Utgitt mellom 1955 og 1984, har disse tekstene blitt publisert i kjente magasiner som The Spectator, Gourmet, Vogue og The Sunday Times.

En dykk inn i gastronomiens verden

  • Innholdsrikt: Dykker ned i emner som hvit trøffel i Piemonte, vill risotto på de venetianske øyer og nostalgiske restaurantbesøk i provinsiell Frankrike.
  • Kunstnerisk uttrykk: Elizabeth David har en unik evne til å bringe smakene til live. Når hun skriver om mat, er det som om du kan se, smake og til og med lukte de deilige rettene.
  • Vellykket samling: Artiklene inkluderer ikke bare oppskrifter, men også tankevekkende essays om matens kultur, mennesker i hennes liv og steder hun har besøkt.

Hvorfor du vil elske dette verket

Med sine 320 sider av inspirerende skriving, blant annet sjarmerende svart-hvitt illustrasjoner, er An Omelette and a Glass of Wine ikke bare en bok; det er en opplevelse! Enten du er en erfaren kokk eller bare en matentusiast, vil du finne noe her som kaller på dine smaksløker og vekker nysgjerrigheten.

En unik gave!

Ikke gå glipp av sjansen til å gi bort dette vakre hardcover-eksemplaret. Det vil garantert bli en hjørnestein i ethvert bokhyllesamling, enten det er for en matelskende venn eller for deg selv. Hvem vet, kanskje det vil inspirere deg til å lage din egen omelett med et glass vin i hånden?

Klar for å oppdage Elizabeth Davids verden av mat? Ta steget inn i denne litterære gastronomiske reisen med An Omelette and a Glass of Wine.

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
SpråkEngelsk
SjangerMat og drikke
TypPapirbøker
FormatInnbundet

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 200,38 den billigste prisen for An Omelette and a Glass of Wine blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
137,-
Gjennomsnittspris:
201,-
Høyeste pris:
229,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig