
Enzymes: A Very Short Introduction Av Paul (Emeritus Professor Of Biochemistry University College Dublin) Engel
Produktinformasjon
Enzymes: A Very Short Introduction!
Er du nysgjerrig på hva som gjør liv mulig? Med Enzymes: A Very Short Introduction av Paul Engel, får du en lettfattelig og engasjerende gjennomgang av disse fantastiske molekylære maskinene som ligger bak livets mirakler.
Hva Du Lærer om Enzymer
Denne boka gir en innføring i:
- Hva enzymer er – Enten du trodde du visste hva de var eller ikke, her får du en dypere forståelse.
- Hvordan de fungerer – Oppdag hvordan enzymer akselererer kjemiske reaksjoner, og hvorfor dette er avgjørende for liv.
- Katalyse – Lær om prosessen hvor enzymer gjør det umulige mulig, tusenvis av ganger raskere.
- Rolle i helse – Få innsikt i hvordan feil i enzymfunksjon kan føre til sykdom, samt hvordan de brukes i diagnostikk og terapi.
Om Behandlingen av Enzymer
Paul Engel, en emeritus professor i biokjemi, benytter avansert X-ray krystallografi for å avdekke de intrikate molekylære formene som gir enzymer deres fantastiske egenskaper. Han tar oss med på en reise fra enzymer inne i cellene våre til hvordan de spiller en stor rolle i hverdagslige produkter som vaskepulver.
Produktdetaljer
Størrelse: 144 sider, perfekt for enten selvstudium eller som en introduksjon i klasserommet.
Format: Paperback, lett og praktisk å ta med seg.
Målgruppe: Alle som ønsker å forstå mer om biokjemi, fra studenter til de med en generell interesse for vitenskap.
Oppdag Livets Maskineri
Med Enzymes: A Very Short Introduction av Paul Engel, vil du ikke bare lære om enzymer, men også bli inspirert til å forstå livets kompleksitet. Kan en bok virkelig åpne opp for en ny verden av kunnskap? Med denne, er svaret definitivt ja!
Topplisten: Other Brand Matematikk og naturfag
Spesifikasjon
Produktnavn | Enzymes: A Very Short Introduction |
Merke | Other Brand |
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 156,63 den billigste prisen for Enzymes: A Very Short Introduction Av Paul (Emeritus Professor Of Biochemistry University College Dublin) Engel blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste matematikk og naturfag for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.