Food Ethics: The Basics er en kortfattet, men omfattende innføring i de etiske dimensjonene ved produksjon og konsum av mat. Denne boken tar for seg de mest presserende etiske spørsmålene knyttet til mat og landbruk, og inviterer leserne til å reflektere over sitt eget forhold til maten de spiser.
Boken utforsker en rekke viktige spørsmål som berører våre matvaner og vår innflytelse på samfunnet:
Den andre utgaven av Food Ethics: The Basics kommer med betydelige revisjoner og oppdateringer. Den tar ikke bare for seg den nyeste forskningen og politiske informasjonen, men adresserer også hvordan store hendelser som COVID-19-pandemien og Russlands invasjon av Ukraina har påvirket vår forståelse av matets etikk.
Med et kritisk blikk på aktuelt debatterte emner, gir Ronald L. Sandler leserne verktøyene til å navigere i etiske dilemmaer som omgir vår mat. Enten du er student, akademiker, eller en matinteressert, vil denne boken være en uvurderlig ressurs for å forstå de komplekse spørsmålene som har innflytelse på vår hverdag.
Klar for å ta et dypdykk inn i etikk og matproduksjon? Food Ethics: The Basics av Ronald L. Sandler er veien å gå!
Produktnavn | Food Ethics: The Basics av Ronald L. (Northeastern University Boston Massachusetts USA) Sandler |
Merke | Other Brand |
Akkurat nå er 279,- den billigste prisen for Food Ethics: The Basics av Ronald L. (Northeastern University Boston Massachusetts USA) Sandler blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste språk, litteratur og lingvistikk for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.