Food In A Changing Climate Av Alana (The University Of Sydney Australia) Mann

Food In A Changing Climate Av Alana (The University Of Sydney Australia) Mann

Our diets are going to change dramatically as global warming affects growing seasons and the availability of different foods around the world. Meanwhile, our foodways are among the biggest contributors to greenhouse gas emissions. To address these challenges Food in a Changing Climate de......
fra 249,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Our diets are going to change dramatically as global warming affects growing seasons and the availability of different foods around the world. Meanwhile, our foodways are among the biggest contributors to greenhouse gas emissions. <br><br>To address these challenges <i>Food in a Changing Climate </i>demands we look beyond our plates to the roots of inequity in our food systems. It presents an unashamedly political agenda for ''deep adaptation'', focused on the rejuvenation and strengthening of local and regional food systems that have been steadily eroded in the name of economic efficiency. The colonial origins of fossil-fuel based food production and trade persist in the marginalisation of farmers, food workers, and fishers in a corporatized food system that promotes the exploitation of the environment, excess production, and hyper-consumerism. These factors contribute to climate change, poverty, and health inequities on a global scale. Drawing on case studies from around the world, t
Forhåndsbestill
Frakt og levering

Produktinformasjon

Oppdag 'Food In A Changing Climate' av Alana Mann

Er du klar for å dykke ned i en verden hvor maten vår og klimapolitikken henger nøye sammen? Food In A Changing Climate av Alana Mann (The University Of Sydney Australia) tar deg med på en reise gjennom de komplekse sammenhengene mellom global oppvarming, matproduksjon og samfunnets miljøpåvirkning. Dette banebrytende verket utfordrer oss til å tenke dypt over hvordan vi kan tilpasse våre matvaner i møte med økende klimautfordringer!

Klimaforandringer og matvalgene våre

  • Globale endringer: Boken utforsker hvordan klimaendringer påvirker vekstsesongene og tilgjengeligheten av mat worldwide.
  • Miljøuttak: Våre måter å spise på bidrar stort til klimagassutslipp, og vi må legge til rette for endringer som reduserer dette.
  • Urettferdighet i matsystemet: Mann belyser nødvendigheten av å se utover tallerkenen vår og inn i røttene av urettferdighet i våre matproduksjonssystemer.

En politisk agenda for bærekraftige løsninger

Med en politisk tilnærming til matproduksjon, foreslår 'Food In A Changing Climate' at vi må revitalisere og styrke våre lokale og regionale matforsyninger. Dette er et skritt mot å motvirke de negative effektene av kommersialisering og overproduksjon, som ofte marginaliserer bønder, matarbeidere og fiskeindustri.

Fakta du bør vite

  • Forfatter: Alana Mann
  • Universitet: The University Of Sydney Australia
  • Format: Boken er utformet for alle som ønsker en dypere forståelse av matsystemet vårt.

Les 'Food In A Changing Climate' i dag og bli en del av samtalen om hvordan vi kan endre måten vi forholder oss til maten vår i en tid med klimaendringer. Med relevante casestudier og sterke argumenter, tilbyr denne boken et presserende budskap om nødvendigheten av endring.

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnFood in a Changing Climate av Alana (The University of Sydney Australia) Mann
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 249,- den billigste prisen for Food In A Changing Climate Av Alana (The University Of Sydney Australia) Mann blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste samfunnsvitenskap for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
199,-
Gjennomsnittspris:
218,-
Høyeste pris:
249,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig