Food Science And Technology

Food Science And Technology

Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide. The book is supported by the In......
fra 899,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<p><i>Food Science and Technology, Second Edition</i> is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide. The book is supported by the International Union of Food Science and Technology and comprises 21 chapters, carefully written in a user-friendly style by 30 eminent industry experts, teachers, and researchers from across the world. All authors are recognized experts in their respective fields, and together represent some of the world¿s leading universities and international food science and technology organizations.</p><p>All chapters in this second edition have been fully revised and updated to include all-new examples and pedagogical features (including discussion questions, seminar tasks, web links, and glossary terms). The book is designed with more color to help enhance the content on each page and includes m
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Food Science and Technology is considered the flagship textbook for degree level studies in food science, supported by the International Union of Food Science and Technology. The comprehensive text and reference book is designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs being taught worldwide. This second edition sees major development of the book's accessibility and features as well as a greater use of colour, photos and illustrations to enhance the reader's learning experience and to appeal to students in the subject.The editor, Geoffrey Campbell-Platt, is a world-renowned food scientist with a long career in industry and academia, and is currently President of the world s biggest professional association for food science, the International Union of Food Science and Technology (IUFoST). Each chapter is written by an expert in their chosen field, thus presenting a collection of authoritative authors in one volume, suitable for food science and technology degree programmes and food industry professionals. About IUFoST The International Union of Food Science and Technology (IUFoST) is a country-membership organisation representing some 65 member countries, and around 200,000 food scientists and technologists worldwide.IUFoST is the global voice of food science and technology, dedicated to promoting the sharing of knowledge and good practice in food science and technology internationally. IUFoST organises World Congresses of Food Science and Technology, and has established the International Academy of Food Science and Technology (IAFoST) to which eminent food scientists can be elected by peer review. For further information about IUFoST and its activities, visit: www.iufost.org

Produktinformasjon

Oppdag 'Food Science And Technology' – Din Guide til Matvitenskap

Er du klar for å dykke ned i den spennende verden av matvitenskap? Food Science And Technology er mer enn bare en lærebok; det er en omfattende ressurs for studenter og fagfolk som ønsker å forstå de viktigste prinsippene innen matvitenskap. Utgitt av det anerkjente International Union of Food Science and Technology, er denne boken designet for å gjøre komplekse emner lettfattelige og tilgjengelige.

Kjernen i Matvitenskap og Teknologi

  • Omfattende dekning: Boken gir en grundig gjennomgang av alle de sentrale aspektene ved matvitenskap som dekkes i universitetsutdanninger rundt om i verden.
  • Illustrasjoner og bilder: Den andre utgaven av Food Science And Technology kommer med en forbedret bruk av farger, fotografier og illustrasjoner for å berike leseropplevelsen.
  • Ekspertbidrag: Hver kapittel er skrevet av en anerkjent ekspert innen sitt felt, og gir deg tilgang til verdifull innsikt og autoritative kilder.
  • Globalt perspektiv: Med støtte fra IUFoST, har boken et internasjonalt fokus som gjør den relevant for studenter og fagfolk fra mange forskjellige bakgrunner.

Hvem bør lese 'Food Science And Technology'?

Er du student i matvitenskap eller jobber du i matindustrien? Enten du er ny i faget eller en erfaren proff, vil denne boken utstyre deg med kunnskap som er både praktisk og teoretisk betydningsfull. Den er konstruert for å være en essensiell referanse for alle som brenner for matproduksjon, kvalitetssikring eller ernæring.

Opplev Kunnskap på en Ny Måte

Bli med på reisen inn i matens verden med Food Science And Technology. Denne boken er ikke bare informativ; den er et verktøy for å forstå matens mysteries og teknologi. Hvorfor vente? Ta steget mot å bli en ekspert innen ditt felt!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnFood Science and Technology
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 899,- den billigste prisen for Food Science And Technology blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste matematikk og naturfag for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
899,-
Gjennomsnittspris:
899,-
Høyeste pris:
899,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig