Food52 Simply Genius Av Kristen Miglore, Amanda Hesser

Food52 Simply Genius Av Kristen Miglore, Amanda Hesser

100 of Food52s simplest, most rule-breaking recipes yet to help beginners and other time-strapped cooks build confidence in the kitchen, from the IACP Award-winning, New York Times bestselling Genius series.ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: &l......
fra 331,63
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<b>100 of Food52’s simplest, most rule-breaking recipes yet to help beginners and other time-strapped cooks build confidence in the kitchen, from the IACP Award-winning, <i>New York Times</i> bestselling Genius series.</b><br><br><b>ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: <i>Los Angeles Times, Epicurious</i></b><br><br>There’s no better way to learn how to make great food than to stand at the elbow of a skilled cook, ask questions, and watch their every move. In <i>Simply Genius</i>, Food52 founding editor and Genius Recipes columnist Kristen Miglore gives you access to genius cooks like Samin Nosrat (Buttermilk-Marinated Roast Chicken), Dr. Jessica B. Harris (Mayonnaise d’Avocat), Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi (Roasted Butternut Squash & Red Onion with Tahini & Za’atar), Gonzalo Guzmán (Frijoles Negros de la Olla), Leah Chase (Rice Pancakes with Ham & Tomato-Basil Sauce), Heidi Swanson (Farro & Olive Salad), Jacques Pépin (F
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
100 of Food52’s simplest, most rule-breaking recipes yet to help beginners and other time-strapped cooks build confidence in the kitchen, from the IACP Award-winning, New York Times bestselling Genius series.ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: Los Angeles Times, EpicuriousThere’s no better way to learn how to make great food than to stand at the elbow of a skilled cook, ask questions, and watch their every move. In Simply Genius, Food52 founding editor and Genius Recipes columnist Kristen Miglore gives you access to genius cooks like Samin Nosrat (Buttermilk-Marinated Roast Chicken), Dr. Jessica B. Harris (Mayonnaise d’Avocat), Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi (Roasted Butternut Squash & Red Onion with Tahini & Za’atar), Gonzalo Guzmán (Frijoles Negros de la Olla), Leah Chase (Rice Pancakes with Ham & Tomato-Basil Sauce), Heidi Swanson (Farro & Olive Salad), Jacques Pépin (Fresh Tomato Sauce), and more, as they share their brilliant cooking tips through a collection of essential recipes. Miglore packs the book with helpful visuals (like brilliant doneness charts for everything from chicken to eggs to cake), illustrated step-by-step diagrams to show you smarter ways to prep (handling hot chiles, neatly separating eggs, tricking herbs into staying fresh), and myth-busting truths that make cooking so much more welcoming (no, you don''t have to soak your beans before you cook them; no, you don''t have to soften butter to make chocolate chip cookies).  Primers on common woes and how to fix them tell you how to rescue your dinner when things go wrong, and how to make sure everything’s smoother next time. And once you get a recipe down, Miglore shares “3 More Ways” to use that new technique to make even more rewarding meals. More than 150 recipes and variations teach you building blocks, fit easily into your life, and prove that all of us can become genius cooks when we have the right teachers.

Produktinformasjon

Oppdag magien med Food52 Simply Genius

Velkommen til en verden av enkle, innovative oppskrifter med boken Food52 Simply Genius av Kristen Miglore og Amanda Hesser. Denne kokeboken er perfekt for både nybegynnere og den tidsklemte kokken som vil bygge selvtillit på kjøkkenet. Med over 100 oppskrifter som bryter med tradisjonelle regler, får du hjelp til å lage delikate retter uten stress.

Unike egenskaper ved Food52 Simply Genius

  • Over 150 oppskrifter: Fra klassiske favoritter til nyskapende retter som vil imponere både familie og venner.
  • Visuelle hjelpemidler: Med praktiske diagrammer og detaljerte trinn-for-trinn bilder lærer du de beste teknikkene.
  • Mytebryting: Sjekk ut sanne påstander om matlaging, som at du faktisk ikke trenger å bløtlegge bønnene før du bruker dem – enkelt og greit!
  • 3 Mer måter: Når du har mestret en oppskrift, får du tips til annen bruk, noe som gir deg flere muligheter med hvert måltid.

Hvorfor velge Food52 Simply Genius?

Denne boken er ikke bare en samling oppskrifter; den er en guide til å bli en bedre kokk. Du får tilgang til den samlede visdommen fra anerkjente kokker som Samin Nosrat og Yotam Ottolenghi, som deler sine anbefalinger og teknikker for å lage fantastisk mat.

Klar til å bli en genius på kjøkkenet?

Med Food52 Simply Genius vil du lære hvordan enkle endringer kan gjøre en stor forskjell. Enten du ønsker å lage en klassisk buttermilk-marinerte kylling eller en frijoles negros som vil få alle til å be om mer, så er denne boken din beste venn. Ta steget inn i matlagingens fantastiske verden med selvtillit og kreativitet!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
SpråkEngelsk
SjangerMat og drikke
TypPapirbøker
FormatInnbundet

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 331,63 den billigste prisen for Food52 Simply Genius Av Kristen Miglore, Amanda Hesser blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Fallende
Laveste pris:
303,2
Gjennomsnittspris:
336,-
Høyeste pris:
418,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig