
ny
Fra drue til dråpe
fra 449,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Produktinformasjon
Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder inntak av cognac!<br><br>Denne boken er tiltenkt alle med en interesse for de gylne, populære dråpene. Den fungere både som et oppslagsverk og som en kilde til historie og interessant informasjon. Den forteller historien om cognac og hva som skiller den fra annen drue- brennevin. Dette gjelder selvfølgelig også den norske delen av historien rundt cognac. Den er i tillegg et oppslagsverk der man kan få dypere kunnskap om de forskjellige produktene, og for eksempel få vite forskjellen på cognac som lagres på Troncaisfat og Limousinfat.<br><br>Boken sørger for at samtlige lesere kan lære noe nytt om cognac, uavhengig om man er lærd eller nybegynner.<br><br>Arbeidet med boken har foregått med god kommunikasjon med utallige cognachus. Oppslagsverksdelen av boken består at samtlige produsenter som er tilgjengelige på vinmonopolet, med den hensikt at man skal kunne lese om all cognac man får kjøpt over disk i Norge. I forbindelse med dette har forfatteren personlig vært i kontakt med de aller fleste leverandørene og fått både informasjon og bilder som ikke er tilgjengelige via andre kanaler. En god del av hva som kan leses om produsentene er ikke å finne andre steder i dag.<br><br>Boken er full-illustrert, en selvsagt gave til alle cognacelskere. Og dem er det mange av!<br
Topplisten: Other Brand Mat og drikke
Spesifikasjon
Produkt
| Produktnavn | Fra drue til dråpe |
| Merke | Other Brand |
Populære produkter
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 449,- den billigste prisen for Fra drue til dråpe blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.
Foolproof Batch CookingCuisine and Culture A History of Food and PeoplePrzemysław Wechterowicz Den Oppmerksomme TigerenCapsme Refill papplokk hvit
What Mummy Makes: Easy WeaningWhat We Call Masala / A cook's practical guide to the poetry of Indian spicesFlavour HeroesSurviving on Rice and Beans


















