French Country Cooking Av Elizabeth David

French Country Cooking Av Elizabeth David

French Country Cooking - first published in 1951 - is filled with Elizabeth David''s authentic recipes drawn from across the regions of France.''Her books are stunningly well written ... full of history and anecdote'' ObserverSho......
fra 199,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<p><i>French Country Cooking</i> - first published in 1951 - is filled with Elizabeth David''s authentic recipes drawn from across the regions of France.<br><br>''Her books are stunningly well written ... full of history and anecdote'' Observer<br><br>Showing how each area has a particular and unique flavour for its foods, derived as they are from local ingredients, Elizabeth David explores the astonishing diversity of French cuisine. <br><br>Her recipes range from the primitive pheasant soup of the Basque country to the refined Burgundian dish of hare with cream sauce and chestnut puree. <i>French Country Cooking</i> is Elizabeth David''s rich and enticing cookbook that will delight and inspire cooks everywhere.<br><br><br>Elizabeth David (1913-1992) is the woman who changed the face of British cooking. Having travelled widely during the Second World War, she introduced post-war Britain to the sun-drenched delights of the Mediterranean and her recipes brought new flavours and aromas i

Produktinformasjon

Oppdag kunsten med French Country Cooking Av Elizabeth David

Utforsk det elegante og smakfulle universet av fransk matlaging med French Country Cooking Av Elizabeth David. Først utgitt i 1951, denne kokeboken er en skatt for alle som elsker matlaging og ønsker å ta en kulinarisk reise gjennom de mange regionene i Frankrike. Med autentiske oppskrifter som fremhever hver regions unike smak, gir David deg muligheten til å oppleve den imponerende variasjonen av fransk cuisine fra komforten av ditt eget kjøkken.

En smaksreise gjennom Frankrike

  • Varierte oppskrifter: Fra den enkle og rustikke fasan-suppen fra Baskerland til den raffinerte hare med krem-saus og kastanjepuré fra Burgund.
  • Rik historie: Boken er ikke bare en samling oppskrifter, men også en fortelling om kulturen og tradisjonene som former fransk mat.
  • For alle nivåer: Enten du er nybegynner eller erfaren kokk, vil du finne inspirasjon og utfordringer blant de nøye utvalgte oppskriftene.

Hvorfor velge French Country Cooking?

Elisabeth David (1913-1992) er kjent for å ha revolusjonert britisk matlaging ved å introdusere post-krigstidens britiske husholdninger for lyse, solfylte smaker fra Middelhavet. Med French Country Cooking fortsetter hun sin reise av smaksopplevelser ved å bringe den utsøkte franske gastronomien til dine fingre. Denne boken er et must for alle som ønsker å utforske og mestre fransk matlaging.

Så hva venter du på? Ta steget inn i den franske landligheten med French Country Cooking Av Elizabeth David og la deg inspirere av de uimotståelige oppskriftene som venter på å bli oppdaget i ditt eget kjøkken!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Størrelse
Høyde233 mm
Generelt
SpråkEngelsk
SjangerMat og drikke
TypPapirbøker
FormatPocket

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 199,- den billigste prisen for French Country Cooking Av Elizabeth David blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
119,-
Gjennomsnittspris:
178,-
Høyeste pris:
199,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig