Chicken Genius Av Bernard Radfar

Chicken Genius Av Bernard Radfar

With an introduction by Nobu Matsuhisa, Chicken Genius sets the standard in any language as a reference encyclopedia to this classic Japanese cuisine, for anyone interested in enjoying the ultimate chicken dishesIn 2014, Bernard Radfar moved to West Los Ange......
fra 329,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<div><b>With an introduction by Nobu Matsuhisa, <i>Chicken Genius</i> sets the standard in any language as a reference encyclopedia to this classic Japanese cuisine, for anyone interested in enjoying the ultimate chicken dishes</b><BR><BR>In 2014, Bernard Radfar moved to West Los Angeles for one reason: to be closer to Toshi Sakamaki and his incredible Yakitori restaurant. <I>Chicken Genius</I> is a visual love letter to Toshi''s cuisine and the care and grace with which he makes the best of the classic Japanese street food that is Yakitori (chicken skewers).<BR><BR>Bernard is not alone. Toshi''s restaurant is the favorite of Chef Nobu Matsuhisa, who provides a glowing introduction to this beautiful book. It is not uncommon to be surrounded by many of Los Angeles'' finest sushi chefs when dining in Toshi''s restaurant. It''s the care and precision with which Toshi puts together his Yakitori delicacies that make his restaurant, Yakitoria, the best of the best.<BR><BR><i>Chicken Genius</
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
With an introduction by Nobu Matsuhisa, Chicken Genius sets the standard in any language as a reference encyclopedia to this classic Japanese cuisine, for anyone interested in enjoying the ultimate chicken dishesIn 2014, Bernard Radfar moved to West Los Angeles for one reason: to be closer to Toshi Sakamaki and his incredible Yakitori restaurant. Chicken Genius is a visual love letter to Toshi's cuisine and the care and grace with which he makes the best of the classic Japanese street food that is Yakitori (chicken skewers). Bernard is not alone.Toshi's restaurant is the favorite of Chef Nobu Matsuhisa, who provides a glowing introduction to this beautiful book. It is not uncommon to be surrounded by many of Los Angeles' finest sushi chefs when dining in Toshi's restaurant. It's the care and precision with which Toshi puts together his Yakitori delicacies that make his restaurant, Yakitoria, the best of the best.Chicken Genius is an art and lifestyle cookbook to be enjoyed in the kitchen or on your coffee table. With simple recipes from the restaurant as well as complete professional instructions and advanced techniques for butchering and skewering a chicken. The book's uniqueness and craft are part of what's captivated audiences-along with the book's select recipes and 300+ stunning full-color photos.Kanpai.

Produktinformasjon

Oppdag Magien i 'Chicken Genius' Av Bernard Radfar

Velkommen til en verden av smakfullt **yakitori**, hvor kylling møter kunst i form av 'Chicken Genius' av Bernard Radfar. Dette mesterverket tar deg med på en reise gjennom den klassiske japanske kjøkkenkunsten, med en spesiell vekt på kyllingretter som vil forføre sansene dine. Med en inspirerende introduksjon fra berømte Nobu Matsuhisa, setter denne boken standarden for gastronomisk opplevelse.

Utforsk Innholdet i 'Chicken Genius'

'Chicken Genius' er ikke bare en oppskriftbok; det er en visuell fest med over **300 fantastiske, fargebilder** som hyller kunsten i hver tallerken. Her er noen nøkkelpunkter om hva du finner i boken:

  • Enkle oppskrifter: Fra Toshi Sakamakis berømte restaurant, perfekt for både nybegynnere og erfarne kokker.
  • Profesjonelle teknikker: Lær hvordan du butcher og spikrer kylling som en proff.
  • Rustikk design: En bok som ser fantastisk ut enten du har den på kjøkkenet eller som en kaffeborddekorasjon.

Hvorfor Velge 'Chicken Genius'?

Er du klar for å ta dine matlagingsferdigheter til et nytt nivå? 'Chicken Genius' gir deg verktøyene du trenger for å bli en mester i japansk kyllingmatlaging. Ikke bare vil du lære deg de grunnleggende teknikkene, men boken gir deg også et innblikk i håndverket bak **yakitori**, som vil løfte dine middagsopplevelser til nye høyder.

Så, hvorfor vente? Ta steget inn i en verden av uforglemmelige smaker med 'Chicken Genius' av Bernard Radfar - en ekte hyllest til kjærlighet for kylling og japansk kultur!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
SpråkEngelsk
Generelt
Sett
Nei
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 329,- den billigste prisen for Chicken Genius Av Bernard Radfar blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste historie og dokumentar for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
250,-
Gjennomsnittspris:
250,-
Høyeste pris:
250,-
Beste tilbudet:
norli.no
Tilgjengelig