Helt rått, Veldig pen bok / som ny

Helt rått, Veldig pen bok / som ny

Helt rått. Japanerne elsker fisk. Derfor dro to av Norges beste sushikokker til Nord-Norge for å prøve fiskelykken. Møtet med den gjestfrie kulturen og utnyttelsen av råvarene kan du lese om i denne boka. Far og sønn Ishibashi lærer deg hvordan du kan lage sushi på ditt eget kjøkken. De startet Norges første sushibar i 1987.......
fra 170,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Helt rått. Japanerne elsker fisk. Derfor dro to av Norges beste sushikokker til Nord-Norge for å prøve fiskelykken. Møtet med den gjestfrie kulturen og utnyttelsen av råvarene kan du lese om i denne boka. Far og sønn Ishibashi lærer deg hvordan du kan lage sushi på ditt eget kjøkken. De startet Norges første sushibar i 1987. Sammen med Ian og Uffe fra det kritikerroste spisestedet Sult, fotograf Nils Vik, assistent André Severin og designer Thomas Myhre har de laget denne boka. I Norge har vi et enestående tilbud av råvarer fra havet. I sushi utnytter vi fiskens naturlige smak på en helt annen måte enn når den kokes eller stekes. Forfattere: Utgave: 1 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 127 ISBN: 9788251618311 Vekt: 957 g Forla Forlaget Vigmostad & Bjørke AS Innbindin Innbundet Utgitt: 2000 Veil. pris: 348 kr Kategori: Mat og drikke

Produktinformasjon

Oppdag 'Helt rått, Veldig pen bok / som ny'

Er du klar for en opplevelse av smakene fra det norske havet? 'Helt rått, Veldig pen bok / som ny' er en unik bok som tar deg med på en reise gjennom Norges fantastiske råvarer. Her kombineres tradisjon og innovasjon, og gir deg innsikt i kunstnerisk sushi-lagning. Denne boken, som virkelig er som ny, lar deg ta del i hemmelighetene bak Norges første sushibar, etablert av far og sønn Ishibashi.

En smakfull reise i ord

Med 127 sider fylt med inspirerende oppskrifter og vakre bilder, vil du få muligheten til å mestre kunsten å lage sushi hjemme. Boken utforsker:

  • Råvarer av høy kvalitet – Lær hvordan du bruker lokale ingredienser for å oppnå ekte smaker.
  • Unike teknikker – Ta i bruk profesjonelle metoder som sushikokkene fra Sult restaurantene har utviklet.
  • Visuell glede – Et lekkert design av Thomas Myhre som gir en estetisk opplevelse ved lesing.

Mesterenes hemmeligheter

I 'Helt rått, Veldig pen bok / som ny' deler kokkene sin erfaring fra Nord-Norge, hvor man virkelig kan forstå betydningen av kvalitet. Dette er ikke bare en kokebok; det er en guide til kulturen bak sushi-laging. Med bidrag fra talentfulle fotografer som Nils Vik og assistenter som André Severin, vil hver side inspirere deg til å utforske og eksperimentere på kjøkkenet.

Detaljer for entusiaster

Med et ISBN på 9788251618311, er denne innbundne boken fra Forlaget Vigmostad & Bjørke AS et must-have for alle sushi-elskere. Når du bla gjennom sidene, vil du umiddelbart merke den høye kvalitetsfølelsen og det tette samarbeidene med de beste kokkene i bransjen.

Ikke gå glipp av sjansen til å skape din egen sushi-fest hjemme – få tak i 'Helt rått, Veldig pen bok / som ny' i dag!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnHelt rått, Veldig pen bok / som ny
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 170,- den billigste prisen for Helt rått, Veldig pen bok / som ny blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
170,-
Gjennomsnittspris:
170,-
Høyeste pris:
170,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Tilgjengelig