Hva Og Når Skal Vi Spise? Av Marit Kolby

Hva Og Når Skal Vi Spise? Av Marit Kolby

Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstriden......
fra 210,-
Tilgjengelig i 5 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? <br/> <br/>Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. <br/> <br/>Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.
Betalingsalternativer
Frakt og levering
Beskrivelse
Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.
Gratis frakt
Frakt og levering
Beskrivelse
Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Omtalt i NRK Aftenposten Harvest Magazine

Produktinformasjon

Hva og når skal vi spise? av Marit Kolby - En bok om ernæring og helse

Oppdag hemmelighetene bak et sunt kosthold med boken "Hva og når skal vi spise?" av Marit Kolby. Utforsk den spennende verden av ernæring og helse gjennom øynene til en ekspert på området.

Marit Kolby - Ekspert på ernæring og matvitenskap

  • Forfatter: Marit Kolby
  • Utgiver: Frisk forlag AS
  • Språk: Norsk (Bokmål)
  • Sidetall: 192
  • ISBN: 9788284370057
  • Vekt: 526 g
  • Innbinding: Innbundet
  • Utgitt: 2022
  • Veil. pris: 399 kr
  • Kategori: Dietter og slanking, ernæring

Marit Kolby, med sin bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, tar deg med på en reise gjennom viktigheten av riktig ernæring for en sunn livsstil. Lær hvordan du kan ta bedre valg i matveien og oppnå bedre helse som resultat.

Utforsk det viktige samspillet mellom kroppen og maten, og få innsikt i hvorfor det er så mange motstridende budskap om hva vi bør spise. Med oppdatert og forskningsbasert informasjon vil du kunne navigere enklere i jungelen av matvalg og ta kontroll over din egen helse.

La Marit Kolby guide deg til en sunnere livsstil gjennom hennes frittalende og nytenkende tilnærming til ernæringsdebatten. Bli inspirert til å ta styring over ditt eget kosthold og oppnå en bedre balanse i livet.

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
ForfatterMarit Kolby
ForlagFrisk
Utgivelsesdato2022-05-19
Utgivelsesår2022
Generelt
TypeBøker
SjangerFamilie, Helse & Livsstil
FormatInnbundet
SpråkNorsk, bokmål
Sett
Nei
Antall sider192 Sider
Annet
Lanseringsår2020

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 210,- den billigste prisen for Hva Og Når Skal Vi Spise? Av Marit Kolby blant 5 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste familie og helse for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
210,-
Gjennomsnittspris:
210,-
Høyeste pris:
210,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Ikke tilgjengelig