
Kokk- Og Servitørfag Av Trond Andresen, Per-Øystein Sandvin, Mathias Toresen
Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse.......
fra 789,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Frakt og levering
Produktinformasjon
Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse. Boka gir ei innføring i teori og praktisk utøving av faget som krevst for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandlar.<br/><br/>For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget ò<br/><br/>nettressursen Kokk- og servitørfag vg2<br/><br/>boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv<br/><br/>Forfattarar av boka er Trond Andresen (faglærar for restaurant- og matfag ved Greveskogen vgs), Per Øystein Sandvin (forretningsutviklar og prosjektleiar i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
Topplisten: Other Brand Norskbøker for innvandrere
Spesifikasjon
Produkt
Produktnavn | Kokk- og servitørfag av Trond Andresen, Per-Øystein Sandvin, Mathias Toresen |
Merke | Other Brand |
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 789,- den billigste prisen for Kokk- Og Servitørfag Av Trond Andresen, Per-Øystein Sandvin, Mathias Toresen blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste norskbøker for innvandrere for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.