Konservering Av Ellen Hemmer

Konservering Av Ellen Hemmer

Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til alle kapitlene. Har litter......
fra 210,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Frakt og levering

Produktinformasjon

Konserverin industriell næringsmiddelproduksjon : VK1. Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til alle kapitlene. Har litteraturliste og register. Forfattere: Ellen Hemmer Utgave: ukjent Språk: Norsk (bokmål) Sidetall: 108 ISBN: 9788258403958 Vekt: 328 g Forla Yrkeslitteratur Innbindin Heftet Utgitt: 2002 Veil. pris: 0 kr

Spesifikasjon

Generelt
SpråkNorsk
Sett
Nei

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 210,- den billigste prisen for Konservering Av Ellen Hemmer blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste ungdomsskole/videregående for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.