
Konservering Av Ellen Hemmer
Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til alle kapitlene. Har litter......
fra 110,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Produktinformasjon
Konserverin industriell næringsmiddelproduksjon : VK1. Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til alle kapitlene. Har litteraturliste og register. Forfattere: Ellen Hemmer Utgave: ukjent Språk: Norsk (bokmål) Sidetall: 108 ISBN: 9788258403958 Vekt: 328 g Forla Yrkeslitteratur Innbindin Heftet Utgitt: 2002 Veil. pris: 0 kr
Topplisten: Other Brand Ungdomsskole/videregående
Spesifikasjon
Generelt
Språk | Norsk |
Sett | Nei |
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 110,- den billigste prisen for Konservering Av Ellen Hemmer blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste ungdomsskole/videregående for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.
Ansikt til ansiktAnsikt til ansiktPublic Participation Involvement and Engagement in Cancer ResearchGrunntal 9