
Konservering Av Ellen Hemmer
Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til alle kapitlene. Har litter......
fra 210,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Frakt og levering
Produktinformasjon
Konserverin industriell næringsmiddelproduksjon : VK1. Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til alle kapitlene. Har litteraturliste og register. Forfattere: Ellen Hemmer Utgave: ukjent Språk: Norsk (bokmål) Sidetall: 108 ISBN: 9788258403958 Vekt: 328 g Forla Yrkeslitteratur Innbindin Heftet Utgitt: 2002 Veil. pris: 0 kr
Topplisten: Other Brand Ungdomsskole/videregående
Spesifikasjon
Generelt
Språk | Norsk |
Sett | Nei |
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 210,- den billigste prisen for Konservering Av Ellen Hemmer blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste ungdomsskole/videregående for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.
Matematikk 2MZThe bear and the dragon InnbundetLovsamling : rettslære : 2014/2015The ruby in her navel Innbundet
City of the beasts InnbundetGirlfriend in a coma InnbundetBig deal InnbundetFra råvare til mat og drikke
Saturday InnbundetThe October horse InnbundetThe shaking woman or A history of my nerves InnbundetÅ lykkes med utviklingspsykologi