Lallemand Abbaye 11g

Lallemand Abbaye 11g

Tørrgjær som brukes til å brygge belgiske ølstiler som Abbey og Trappist-øl som er kjent for sitt høye innhold av alkohol og fruktige estere. Utgjærer fort og har en subtil og balansert aromaprofil.FG: Lav til mellomFlokkulerin HøyAnbefalt gjæringstemperatur: 12-25°C ideelt 15-20°CAlkohol toleranse: HøyAnbefalt doserin......
fra 79,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Betalingsalternativer
Frakt og levering

Produktinformasjon

Tørrgjær som brukes til å brygge belgiske ølstiler som Abbey og Trappist-øl som er kjent for sitt høye innhold av alkohol og fruktige estere. Utgjærer fort og har en subtil og balansert aromaprofil. FG: Lav til mellom Flokkulerin Høy Anbefalt gjæringstemperatur: 12-25°C ideelt 15-20°C Alkohol toleranse: Høy Anbefalt doserin 5-8g pr 10L ved 15-24c(Avhengig av OG i vørter) 2,5-5g pr 10L til ettergjæring på flaske Produsentens anbefalte tillsettnings instruks: Det er viktig å rehydrere tørrgjæren i en ren beholder før du har den i vørteren. Dryss tørrgjæren opp i 10 ganger vekten sin med vann (1g gjær til 10ml vann) på 27C ± 3C. Etter at gjæren er gjennombløt (dette kan ta 15-30 minutter), rør forsiktig i den inntil væsken er klumpefri. Da er den klar til å ha i vørteren. Alternativt, ha tørrgjæren rett i vørteren som er på 20C+, i gjæringskaret. Dryss gjæren jevnt utover hele overflaten av vørteren for å unngå at det klumper seg. La den stå i 30 minutter for å så rør forsiktig i det hele f.eks. via oksygenering.

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnLallemand Abbaye 11g
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 79,- den billigste prisen for Lallemand Abbaye 11g blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste ølbrygging for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.