Videreforedling Av Fisk Av Leif Lynum

Videreforedling Av Fisk Av Leif Lynum

Boka er et supplement til boka «Fisk som råstoff» (Fagbokforlaget, 2. utgave 2005) som tar for seg de mikrobiologiske, kjemiske og biokjemiske reaksjonene som skjer ved lagring av fersk fisk. Temaene presenteres med vitenskapelig fordypning, i et lett tilgjengelig språk. Hvert kapittel innledes med en ingress der man raskt få......
fra 789,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Boka er et supplement til boka «Fisk som råstoff» (Fagbokforlaget, 2. utgave 2005) som tar for seg de mikrobiologiske, kjemiske og biokjemiske reaksjonene som skjer ved lagring av fersk fisk. Temaene presenteres med vitenskapelig fordypning, i et lett tilgjengelig språk. Hvert kapittel innledes med en ingress der man raskt får en oversikt over temaet. <br/><br/>Boka tar for seg forskjellige konserveringsmetoder og foredlingsteknikker. Her finner vi oppdatert stoff om fiskebransjen, filetproduksjon og bearbeiding av fisk. Temaene kjølelagring, vakuumpakking og bruk av modifisert atmosfære blir presentert som metoder for best mulig kvalitetsbevaring og holdbarhet. Frysing og tining blir inngående behandlet med særlig vekt på iskrystalldannelse og frysedenaturering. Tørking og saltemetoder blir nøye beskrevet. Det finnes også et stort kapitel om tilsettingsstoffer, hjelpestoffer og krydder og hvordan disse virker i produktene. I kapitlet om røyking sees det på ulike røykemetoder og hvordan røykeprosessen kan optimaliseres med hensyn på kvalitet og minimalisering av opptak av kreftfremkallende stoffer. Det sees også på virkningen på kvalitet og holdbarhet ved ulik varmebehandling. <br/><br/><br/><br/><br/>Leif Lynum er cand.real. med hovedfag i zoologi og var tidligere ansatt som høgskolelektor ved Næringsmiddelteknologisk utdanning ved HiST (nå NTNU). <br/><br/><br/><br/><br/>
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Boka er et supplement til boka «Fisk som råstoff» (Fagbokforlaget, 2. utgave 2005) som tar for seg de mikrobiologiske, kjemiske og biokjemiske reaksjonene som skjer ved lagring av fersk fisk. Temaene presenteres med vitenskapelig fordypning, i et lett tilgjengelig språk. Hvert kapittel innledes med en ingress der man raskt får en oversikt over temaet.Boka tar for seg forskjellige konserveringsmetoder og foredlingsteknikker. Her finner vi oppdatert stoff om fiskebransjen, filetproduksjon og bearbeiding av fisk. Temaene kjølelagring, vakuumpakking og bruk av modifisert atmosfære blir presentert som metoder for best mulig kvalitetsbevaring og holdbarhet. Frysing og tining blir inngående behandlet med særlig vekt på iskrystalldannelse og frysedenaturering. Tørking og saltemetoder blir nøye beskrevet. Det finnes også et stort kapitel om tilsettingsstoffer, hjelpestoffer og krydder og hvordan disse virker i produktene. I kapitlet om røyking sees det på ulike røykemetoder og hvordan røykeprosessen kan optimaliseres med hensyn på kvalitet og minimalisering av opptak av kreftfremkallende stoffer. Det sees også på virkningen på kvalitet og holdbarhet ved ulik varmebehandling.Leif Lynum er cand.real. med hovedfag i zoologi og var tidligere ansatt som høgskolelektor ved Næringsmiddelteknologisk utdanning ved HiST (nå NTNU).

Produktinformasjon

Utforsk Kunsten Med Videreforedling Av Fisk Av Leif Lynum

Er du på jakt etter en omfattende guide til hvordan du kan maksimere kvaliteten og holdbarheten på fisk? Da er Videreforedling Av Fisk Av Leif Lynum boka for deg! Denne boken fungerer som et uvurderlig supplement til klassikeren "Fisk som råstoff" og dykker ned i de vitenskapelige aspektene ved bearbeiding og lagring av fisk.

Innhold som Beriker Din Kunnskap

  • Vitenskapelig Fordypning: Hvert kapittel begynner med en lettfattelig ingress som gir deg kjapp oversikt over emnet.
  • Konserveringsmetoder: Lær om ulike metoder for kvalitetssikring av fisk, inkludert kjølelagring, vakuumpakking og modifisert atmosfære.
  • Frys Metoder: Få dyp innsikt i frysing og tining, med fokus på iskrystalldannelse og hvordan dette påvirker kvaliteten.
  • Tørking og Salting: Master disse tradisjonelle teknikkene for å bevare fiskens smak og tekstur.
  • Røyking: Oppdag de ulike røykemetodene, samt hva du må være oppmerksom på for å unngå uønskede stoffer.

Skreddersydd for Både Nybegynnere og Profesjonelle

Enten du er en hobbykokk, student innen næringsmiddelteknologi eller en profesjonell i fiskebransjen, tilbyr Videreforedling Av Fisk et rikt innhold tilpasset forskjellige nivåer av erfaring. Boken er skrevet av Leif Lynum, en anerkjent ekspert med solid bakgrunn i zoologi og næringsmiddelteknologi.

Hvorfor Velge Videreforedling Av Fisk?

Med et klart og tilgjengelig språk, sammen med vitenskapelig tyngde, gir denne boken deg verktøyene du trenger for å forstå de komplekse prosessene bak fiskeproduksjon. Er du klar til å ta steget mot å bli en ekspert på fiskeforedling?

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
SpråkNorsk
Generelt
Sett
Nei

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 789,- den billigste prisen for Videreforedling Av Fisk Av Leif Lynum blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste natur og dyr for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
695,-
Gjennomsnittspris:
727,-
Høyeste pris:
762,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig