Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring, Pent brukt bok med markeringer

Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring, Pent brukt bok med markeringer

Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring. Mat og medisin er en lærebok i generell og klinisk ernæring. Den er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, sykepleie, fysioterapi og idrett. Boken er også vel egnet til bruk for ferdig utdannede leger, tannleger, ernæringsfysiologer, sykeplei......
fra 260,-
Tilgjengelig i 1 butikker
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring. Mat og medisin er en lærebok i generell og klinisk ernæring. Den er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, sykepleie, fysioterapi og idrett. Boken er også vel egnet til bruk for ferdig utdannede leger, tannleger, ernæringsfysiologer, sykepleiere, fysioterapeuter, helsesøstre og jordmødre, og andre som er interessert i temaet. Boken gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse og en forståelse for at maten har en viktig plass i moderne medisin. God og sunn mat er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel. Fra et helsemessig synspunkt inneholder det norske kostholdet for mye fett, særlig mettet fett og transfett, for mye salt, sukker og alkohol og for lite av matvarer som er rike på stivelse, kostfiber og antioksidanter, som grovt brød, frukt og grønnsaker. Disse svakhetene i kostholdet medvirker til utvikling av hjerte- og karsykdommer, kreft, overvekt, forstoppelse, galleveissykdom, benskjørhet, jernmangel, tannråte og diabetes type II. Forekomsten av disse sykdommene kan reduseres betydelig dersom matvanene endres. Forfattere: Utgave: ukjent Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 707 ISBN: 9788276347364 Vekt: 1569 g Forla Høyskoleforlaget Innbindin Innbundet Utgitt: 2007 Veil. pris: 0 kr Kategori: Bøker
Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring, Pent brukt bok uten markeringer
Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring, Pent brukt bok uten markeringer
Siste kjente pris:
290,-
Brukt
Frakt og levering
Beskrivelse
Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring. Mat og medisin er en lærebok i generell og klinisk ernæring. Den er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, sykepleie, fysioterapi og idrett. Boken er også vel egnet til bruk for ferdig utdannede leger, tannleger, ernæringsfysiologer, sykepleiere, fysioterapeuter, helsesøstre og jordmødre, og andre som er interessert i temaet. Boken gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse og en forståelse for at maten har en viktig plass i moderne medisin. God og sunn mat er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel. Fra et helsemessig synspunkt inneholder det norske kostholdet for mye fett, særlig mettet fett og transfett, for mye salt, sukker og alkohol og for lite av matvarer som er rike på stivelse, kostfiber og antioksidanter, som grovt brød, frukt og grønnsaker. Disse svakhetene i kostholdet medvirker til utvikling av hjerte- og karsykdommer, kreft, overvekt, forstoppelse, galleveissykdom, benskjørhet, jernmangel, tannråte og diabetes type II. Forekomsten av disse sykdommene kan reduseres betydelig dersom matvanene endres. Forfattere: Utgave: ukjent Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 707 ISBN: 9788276347364 Vekt: 1569 g Forla Høyskoleforlaget Innbindin Innbundet Utgitt: 2007 Veil. pris: 0 kr Kategori: Bøker

Produktinformasjon

Oppdag verdien av Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring - Pent brukt med markeringer

Er du på jakt etter en komplett lærebok om ernæring? Da er Mat og medisin det perfekte valget for deg! Denne boken gir en omfattende innføring i generell og klinisk ernæring og er ideell for både studenter og profesjonelle innen helsevesenet og relaterte områder.

En nyttig ressurs for flere fagområder

  • Spesialtilpasset for studenter innen ernæring, medisin, og sykepleie
  • Også nyttig for Fysioterapeuter, tannleger, og ernæringsfysiologer
  • Andre helse-profesjonelle som helsesøstre og jordmødre vil også ha stort utbytte av innholdet

Denne boken skiller seg ut med sin oppdaterte kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse. Den utforsker hvordan kostholdsvaner i det norske samfunnet kan påvirke helsen vår, og gir praktiske råd om hvordan man kan forbedre matvanene for å forebygge sykdom.

Detaljer som gjør en forskjell

  • Forlag: Høyskoleforlaget
  • Utgitt: 2007
  • Sidetall: 707
  • Innbinding: Innbundet
  • ISBN: 9788276347364
  • Vekt: 1569 g

Den er pent brukt og inkluderer markeringer som kan være nyttige for deg som ønsker å forstå bokens innhold bedre. Det gir en ekstra dimensjon til leseropplevelsen.

Hvorfor bør du velge Mat og medisin?

Med fokus på helsemessige problemstillinger som hjerte- og karsykdommer, kreft og diabetes type II, gir boken deg uvurderlig innsikt i hvordan sunne kostholdsvaner kan forbedre livskvaliteten. Den lærer deg om alt fra mettet fett og transfett til viktigheten av antioksidanter og kostfiber.

Ikke gå glipp av muligheten til å berike din kunnskap om økt trivsel gjennom mat! Mat og medisin er ikke bare en lærebok; det er en livslang ressurs for alle som har en interesse av ernæring og helse, enten du er student eller en erfaren profesjonell.

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnMat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring, Pent brukt bok med markeringer
MerkeHøyskoleforlaget

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 260,- den billigste prisen for Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring, Pent brukt bok med markeringer blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste medisin og helsefag for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
260,-
Gjennomsnittspris:
260,-
Høyeste pris:
260,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Tilgjengelig