Nights Out At Home  Recipes and Stories from 25 years as a Restaurant Critic

Nights Out At Home Recipes and Stories from 25 years as a Restaurant Critic

For the past twenty-five years, I have been reviewing restaurants across Britain and beyond, from the humblest of diners to the grandest of gastro-palaces. And throughout Ive been taking the best ideas home with me to create glorious dishes for my own table. Now I get to share those recipes with you. In Nights Out at Home,......
fra 270,38
Tilgjengelig i 1 butikker
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
‘For the past twenty-five years, I have been reviewing restaurants across Britain and beyond, from the humblest of diners to the grandest of gastro-palaces. And throughout I’ve been taking the best ideas home with me to create glorious dishes for my own table. Now I get to share those recipes with you.’ In Nights Out at Home, Jay Rayner’s first cookbook, the award-winning writer and broadcaster gives us delicious, achievable recipes inspired by the restaurant creations that have stolen his heart over the decades, for you to cook in your own kitchen.With sixty recipes that take their inspiration from restaurants dishes served across the UK and further afield, Nights Out at Home includes a cheat’s version of the Ivy’s famed crispy duck salad, the brown butter and sage flatbreads from Manchester’s Erst, miso-glazed aubergine from Freak Scene and instructions for making the cult tandoori lamb chops from the legendary Tayyabs in London’s Whitechapel; a recipe which has never before been written down.It also features Jay’s MasterChef Critics-winning baked chocolate pudding with cherries, and his own personal take on the mighty Greggs Steak Bake.Seasoned with stories from Jay’s life as a restaurant critic, and written with warmth, wit and the blessing, and often help, of the chefs themselves, Nights Out at Home is a celebration of good food and great eating experiences, filled with irresistible dishes to inspire all cooks.‘Jay Rayner''s love and profound understanding of food has been channelled into a wonderful book of delicious recipes coupled with intelligent, brilliantly funny writing’ STANLEY TUCCI''A fantastic collection of heart warming, full-flavoured recipes from one of Britain’s leading food writers. A must buy for anyone who loves food, restaurants and cooking'' TOM KERRIDGE‘Jay has a way with words, but he’s also a dab hand in the kitchen. This book is not just a collection of food memories but also of recipes that make you want to roll up your sleeves and start cooking’ MICHEL ROUX''With Jay as our guide, Nights Out At Home is a witty, mouth-tingling taste adventure'' ANDI OLIVER

Produktinformasjon

Oppdag Smakene i Nights Out At Home

Bli med på en kulinarisk reise med Nights Out At Home: Recipes and Stories from 25 Years as a Restaurant Critic! Denne fantastiske kokeboken, skrevet av den anerkjente restaurantkritikeren Jay Rayner, tilbyr mer enn bare oppskrifter - det er en reise gjennom hans 25-årige erfaring med mat og restaurantliv.

En Kokkebok full av Gode Matminner

I Nights Out At Home får du tilgang til 60 unike oppskrifter inspirert av de beste rettene fra restauranter over hele Storbritannia og langt utover. Enten du ønsker å imponere vennene dine med en crispy duck salad fra Ivy, eller vil prøve hjemmeversjonen av de legendariske tandoori lamb chops fra Tayyabs, Jay har alt dekket! Her er noen av høydepunktene:

  • Brown butter and sage flatbreads
  • fra Manchester’s Erst
  • Miso-glazed aubergine fra Freak Scene
  • Jay’s MasterChef Critics-vinnende bakte sjokoladepudding med kirsebær
  • Personlig vri på Greggs Steak Bake

Mat med En Historie

Hver oppskrift i Nights Out At Home er ikke bare en blanding av ingredienser, men også fulle av fortellinger fra Jays liv som restaurantkritiker. I tillegg til oppskriftene får du også en dose humor og innsikt som gjør at du føler at du sitter ved bordet sammen med ham.

For Alle Matelskere

Enten du er nybegynner på kjøkkenet eller en erfaren kokk, er Nights Out At Home det perfekte tilskuddet til samlingen din. Med sitt uformelle språk og lettfattelige instruksjoner, inviterer Jay leserne til å rulle opp ermene og begynne å lage mat. Hvem kan motstå fristelsen av å prøve å lage ekte restaurantretter hjemme?

Så hva venter du på? Ta med deg Nights Out At Home i dag og opplev gleden av å lage fantastisk mat, rett fra ditt eget kjøkken!

Spesifikasjon

Produkt
ProduktnavnNights Out At Home Recipes and Stories from 25 years as a Restaurant Critic
MerkeOther Brand

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 270,38 den billigste prisen for Nights Out At Home Recipes and Stories from 25 years as a Restaurant Critic blant 1 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste historie og dokumentar for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Stabil
Laveste pris:
270,38
Gjennomsnittspris:
270,-
Høyeste pris:
270,38
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig