The Whole Fish Cookbook Av Josh Niland

The Whole Fish Cookbook Av Josh Niland

WINNER OF TWO JAMES BEARD AWARDS IN 2020 Restaurant and Professional and the prestigious BOOK OF THE YEAR WINNER OF THE 2019 ANDRÉ SIMON FOOD AWARD Winner of The Australian Book Industry Association's Illustrated Book of......
fra 392,88
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<P><B>WINNER OF TWO JAMES BEARD AWARDS IN 2020 Restaurant and Professional and the prestigious BOOK OF THE YEAR </B></P><P><B>WINNER OF THE 2019 ANDRÉ SIMON FOOD AWARD </B></P><P><B>Winner of The Australian Book Industry Association's Illustrated Book of the Year in 2020 </B></P><P><B>Shortlisted as debut cookbook of the year in the 2020 Fortnum & Mason food & drink awards </B></P><P><B>Longlisted as Booksellers choice in the adult non-fiction category by the Australian Booksellers Association </B></P><P><I>A mind-blowing masterpiece from one of the most impressive chefs of a generation.</I>– Jamie Oliver </P><P><I>My cookbook of the year.</I>– Yotam Ottolenghi, The Guardian </P><P><I>Josh Niland is a genius </I>– Nigella Lawson </P><P> In <I>The Whole Fish Cookbook</I>, groundbreaking seafood chef Josh Niland reveals a completely new way to think about all aspects of fish cookery. From sourcing and butchering to dry ageing and curing, it challenges
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
The Whole Fish Cookbook is the bestselling cookbook that has changed the way we think about fish. Jamie Oliver called Josh Niland one of the most impressive chefs of a generation and Yotam Ottolenghi voted the book one of his favourites - ever. Add to that a swag of awards, includin the Andre Simon Food Book Award 2019; two James Beard awards in 2020 - Restaurant and Professional and the prestigious Book of the Year; and The Australian Book Industry Association's Illustrated Book of the Year in 2020.The Whole Fish Cookbook was also shortlisted as debut cookbook of the year in the Fortnum & Mason food & drink awards in 2020 and longlisted as Booksellers' choice in the adult non-fiction category by the Australian Booksellers' Association. As well, photographer Rob Palmer won the Australian National Photographic Portrait Prize in 2020 with a stunning photo of Josh from the book. My cookbook of the year.- Yotam Ottolenghi, The GuardianA mind-blowing masterpiece from one of the most impressive chefs of a generation. - Jamie Oliver In The Whole Fish Cookbook, groundbreaking seafood chef Josh Niland reveals a completely new way to think about all aspects of fish cookery. From sourcing and butchering to dry ageing and curing, it challenges everything we thought we knew about the subject and invites readers to see fish for what it really is - an amazing, complex source of protein that can and should be treated with exactly the same nose-to-tail reverence as meat.It features more than 60 recipes for dozens of fish species ranging from Smoked Marlin Ham Caesar Salad, Fish Cassoulet and Roast Fish Bone Marrow to - essentially - the The Perfect Fish and Chips. Many of us would like to eat more fish but worry about the environmental impact and often end up cooking the same old salmon fillet on repeat. The Whole Fish Cookbook will soon have you embracing new types and will change the way you buy, cook and eat fish.There is so much more to a fish than just the fillet, and it is indeed true what they say about there being more than just a handful of fish in the sea.

Produktinformasjon

Oppdag magien med The Whole Fish Cookbook Av Josh Niland

Er du klar for å revolusjonere måten du tenker på fiskeoppskrifter? The Whole Fish Cookbook Av Josh Niland er ikke bare en kokebok; det er en komplett guide til å forstå og tilberede fisk på en ny og uventet måte. Josh Niland, ansett som en av de mest imponerende kokkene i sin generasjon av både Jamie Oliver og Yotam Ottolenghi, tar deg med på en inspirerende reise gjennom havets delikatesser.

Hva du kan forvente fra denne fantastiske kokeboken

  • Unike oppskrifter: Mer enn 60 kreative oppskrifter fra Smoked Marlin Ham Caesar Salad til den ultimate Fish and Chips.
  • Nyskapende metoder: Lær om alt fra sourcing og butchering til tørrmodning og curing.
  • Miljøvennlig tilnærming: Finn ut hvordan du kan spise mer fiskevennlig og bærekraftig.
  • Visuelle skatter: Ledes av prisbelønte fotografier av Rob Palmer, som gjenspeiler skjønnheten i hvert rett.

Hvorfor velge The Whole Fish Cookbook?

Har du noen gang tenkt over hva som virkelig ligger bak fiskeoppskriftene vi kjenner og elsker? Dette verket utfordrer tradisjonelle oppfatninger og inviterer leserne til å se fisken som en utrolig, kompleks kilde til protein. Niland inviterer deg til å omfavne hele fisken, fra hodet til halen, på samme måte som du ville gjort med kjøtt.

Er du lei av å tilberede den samme laksen igjen og igjen? Dette er boken som vil åpne øynene dine for en verden av muligheter til havs. Enten du er en erfaren kokk eller bare prøver deg frem på kjøkkenet, vil The Whole Fish Cookbook Av Josh Niland være din trofaste følgesvenn og guide.

En inspirasjonskilde for alle fiskeelskere

Vinner av flere prestisjetunge priser, inkludert André Simon Food Book Award 2019 og James Beard Award, har The Whole Fish Cookbook allerede gjort bølger i matverdenen. Perfekt for både nybegynnere og erfarne kokker som ønsker å utforske de uendelige mulighetene fisken har å tilby.

Gjør deg klar til å endre din fiskeopplevelse for alltid med Josh Nilands banebrytende og inspirerende bok. Hva venter du på? Dyk ned i havets rikdom og bli en mester i fiskeoppskrifter!

Spesifikasjon

Generelt
SpråkEngelsk
Sett
Nei
SjangerMat og drikke
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 392,88 den billigste prisen for The Whole Fish Cookbook Av Josh Niland blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste livssyn og selvutvikling for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
359,2
Gjennomsnittspris:
379,-
Høyeste pris:
381,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig