Produktinformasjon
Forfattere: Else Marie Øvrebø, Dagrun Engeset Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lær i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter, planlegging, rom, utstyr, læremidler og hvordan man skal undervise og gi vurdering i faget. Det er viktig med en didaktikkbok i mat og helse, da dette faget både som skolefag og som forskningsfelt har fått lite oppmerksomhet. Alle studenter og lærere som arbeider med mat og helse, trenger felles fagdidaktisk teori og kjennskap til ulike måter å strukturere lærestoffet på og innsikt i forskjellige arbeidsmåter. Bokas målgruppe er lærerskolestudenter i mat (ernæring) og helse, studenter som tar praktisk pedagogisk utdanning i ernæring og helse og lærere i mat og helse i grunnskolen. Forlag: Cappelen Damm AS Utgave: 2 utg. Språk: Norsk (Bokmål) Sidetall: 205 ISBN: 9788202658588 Vekt: 401 g Innbinding: Heftet Utgitt: 2020 Veil. pris: 479 Kategori: Undervisning i et spesifikt fag, Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Pris og prishistorikk
Akkurat nå er 445,- den billigste prisen
for Øvrebø Else Marie Fagdidaktikk i mat og helse blant
1 butikker hos Prisradar.
Sjekk også vår topp 5-rangering av beste pedagogikk og psykologi
for å være
sikker på at du gjør det beste kjøpet.