Kresne Barn Av Einar Risvik

Kresne Barn Av Einar Risvik

Mat er godt. Mat er gøy. Mat er sosialt. Mat er helse. Vi forteller deg hvordan du med enkle grep kan endre dine og barnas matvaner. Få barna til å smake på ny mat, og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund for hele familien. Vi gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser for......
fra 220,-
Tilgjengelig i 3 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
Mat er godt. Mat er gøy. Mat er sosialt. Mat er helse. <br/> <br/>Vi forteller deg hvordan du med enkle grep kan endre dine og barnas matvaner. Få barna til å smake på ny mat, og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund for hele familien. <br/>Vi gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser for hele familien og enkle oppskrifter på hverdagsmat. <br/> <br/>Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, Nordens matkultur og -historie, genetikkens betydning for vekten vår og hvordan sanseapparatet vårt fungerer. Visste du at hjernen kan skille mellom tre millioner lukter, at andre verdenskrig førte til overvektsproblematikk, eller at kål er <br/>tarmens plaster? <br/> <br/>Norsk Smaksskule ble etablert av Stiftelsen Norsk Kulturarv i 2012, i samarbeid med Arne Brimi. Norsk Smaksskule vil bidra til matglede, smaksglede og matkulturelle opplevelser - og skape positive atferdsendringer blant barn og unge. <br/> <br/>Einar Risvik, dr. agric, er seniorforsker på Nofima og fagansvarlig for Norsk Smaksskule. Per Ivar Berget er utdannet kokk og er prosjektmedarbeider. Han har laget smaksøvelsene og oppskriftene i boken. Tor Valdvik er leder for Norsk Smaksskule og har intervjuet Arne Brimi.
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Mat er godt. Mat er gøy. Mat er sosialt. Mat er helse. Vi forteller deg hvordan du med enkle grep kan endre dine og barnas matvaner. Få barna til å smake på ny mat, og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund for hele familien. Vi gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser for hele familien og enkle oppskrifter på hverdagsmat. Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, Nordens matkultur og -historie, genetikkens betydning for vekten vår og hvordan sanseapparatet vårt fungerer. Visste du at hjernen kan skille mellom tre millioner lukter, at andre verdenskrig førte til overvektsproblematikk, eller at kål er tarmens plaster? Norsk Smaksskule ble etablert av Stiftelsen Norsk Kulturarv i 2012, i samarbeid med Arne Brimi. Norsk Smaksskule vil bidra til matglede, smaksglede og matkulturelle opplevelser - og skape positive atferdsendringer blant barn og unge. Einar Risvik, dr. agric, er seniorforsker på Nofima og fagansvarlig for Norsk Smaksskule. Per Ivar Berget er utdannet kokk og er prosjektmedarbeider. Han har laget smaksøvelsene og oppskriftene i boken. Tor Valdvik er leder for Norsk Smaksskule og har intervjuet Arne Brimi.

Produktinformasjon

Kresne Barn Av Einar Risvik - Gledningsreisen i Matglede

Velkommen til Kresne Barn, en inspirerende bok av Einar Risvik som tar oss med på en søt og sunn reise inn i en verden av mat! Denne boken er ikke bare en samling oppskrifter; den er en håndbok for foreldre som ønsker å utvikle sunne matvaner hos sine små.

Hvorfor Kresne Barn?

Det handler om mer enn bare mat. Kresne Barn viser deg hvordan du kan:

  • Få barna til å smake på ny og spennende mat
  • Gjøre måltidet til en hyggelig samlingsstund for hele familien
  • Endre både dine og barnas matvaner med enkle grep

Hva Du Finner i Boken

Gjennom 255 sider med inspirerende innhold og praktiske tips, gir Einar Risvik deg:

  • Innblikk i hva et bærekraftig kosthold innebærer
  • Teori og råd om gode valg i hverdagen
  • Morsomme smaksøvelser som involverer hele familien
  • Enkle og deilige hverdagsoppskrifter

Bakgrunn og Ekspertise

Forfatteren Einar Risvik er seniorforsker på Nofima og har dedikert sitt liv til å forbedre kostholdet i Norges hjem. Sammen med dyktige kokker, har han skapt øvelser og oppskrifter som gjør matlaging både enkelt og moro for barn.

Praktisk Informasjon

Utgitt av Pitch Forlag AS i 2020, får du her boken i innbundet format med ISBN 9788293551539. Boken veier 519 gram og er letthåndterlig for både store og små.

En Invitasjon til Å Utforske Smaker!

Er du klar til å gjøre måltidene til minnerike opplevelser? Med Kresne Barn ved din side, vil både du og dine barn oppdage hvor gøy og spennende det kan være å lage og spise sunn mat.

Så, hva venter du på? Ta steget mot en smakfull fremtid i dag!

Spesifikasjon

Generelt
Sett
Nei

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 220,- den billigste prisen for Kresne Barn Av Einar Risvik blant 3 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste medisin og helsefag for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
209,-
Gjennomsnittspris:
220,-
Høyeste pris:
220,-
Beste tilbudet:
bokia.no
Tilgjengelig