Salt Smoke Time Av Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz
-15%

Salt Smoke Time Av Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz

The man best known for creating the smoked watermelon ham has distilled all of his knowledge of foraging, preserving, smoking, salting, and more into a perfect gift for anyone you know whos looking to get back to the land. Gr......
fra 279,-
Tilgjengelig i 2 butikker
Frakt og levering
Beskrivelse
<p><strong>“The man best known for creating the smoked watermelon ‘ham’ has distilled all of his knowledge of foraging, preserving, smoking, salting, and more into… a perfect gift for anyone you know who’s looking to get back to the land.” </strong>– <strong>Grubstreet</strong></p><p><strong>A celebrated young chef hailed by the <em>New York Times</em> as a "fearless explorer," brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen.</strong></p><p>Executive chef and owner of New York City’s highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida’s, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In <em>Salt Smoke Time</em>, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. </p><p>Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today&#8217
Forhåndsbestill
Frakt og levering
Beskrivelse
Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz, Salt Smoke Time - Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen

Produktinformasjon

Utforsk kulinariske tradisjoner med Salt Smoke Time Av Will Horowitz

Er du klar for å gi kjøkkenet ditt et pift av rå naturlighet og historie? Med Salt Smoke Time, skapt av den anerkjente kokken Will Horowitz, Marisa Dobson og Julie Horowitz, dykker du ned i teknikker som både hedrer fortiden og gir deg verktøyene du trenger for å skape fantastiske retter hjemme!

Kokeboka som bringer historien til live

Som en "fryktløs utforsker" ifølge New York Times, tar Horowitz oss med på en reise gjennom selvberging, bærekraftighet, og sesongbasert matlaging. Her er noen høydepunkter fra Salt Smoke Time:

  • Kunnskap om konservering: Lær kunstene å kurere, salte, og røyke kjøtt og fisk for å bevare smaken og kvaliteten.
  • Unike oppskrifter: Fra røkt tomat og svart kardemomme syltetøy til fermentert mais med andeleversmør – det er opprørt og smakfullt!
  • Visuelle guider: Boken er rikt illustrert med trinn-for-trinn tegninger og fantastiske bilder som gir inspirasjon til både nybegynnere og erfarne kokker.

Lær også om foraging og naturlige ingredienser

Med Salt Smoke Time kan du navigere i kunsten å forage, fiske, og til og med jakte for å hente de mest naturlige ingrediensene fra omgivelsene dine. Horowitz deler sine tips og triks om hvordan du bruker naturens ressurser, noe som gjør denne boken til en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å bli mer selvforsynt.

Oppdag en ny måte å tilberede mat på

Enten du er en erfaren kokk eller bare begynner din reise inn i matlagingens verden, vil Salt Smoke Time av Will Horowitz åpenbare en verden av smaker og teknikker som vil forvandle måten du tenker på mat. Dette er ikke bare en kokebok; det er en invitasjon til å gjenoppdage maten vår og dens røtter.

Så hva venter du på? Gå inn i kjøkkenet med Salt Smoke Time i hånden og begynn å lage minnerike retter som binder deg til natta og tradisjoner!

Spesifikasjon

Spesifikasjoner
Sett
Nei
Generelt
SpråkEngelsk
TypPapirbøker

Pris og prishistorikk

Akkurat nå er 279,- den billigste prisen for Salt Smoke Time Av Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz blant 2 butikker hos Prisradar. Sjekk også vår topp 5-rangering av beste mat og drikke for å være sikker på at du gjør det beste kjøpet.

Prisutvikling:
Vokser
Laveste pris:
279,2
Gjennomsnittspris:
306,-
Høyeste pris:
329,-
Beste tilbudet:
platekompaniet.no
Ikke tilgjengelig